2777
2789

سینه مرغ داره میپزه ،تخم مرغ رنده شده و سیب زمینی اب پز و کنسرو نخود فرنگی و هویج دارم ...سس هم کم میخوام بزنم....چی دیگه کم داره چاشنی خصوصا

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیارشور 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

خیار شور

پودر اویشن یکم بزن

ذرت

ابلیمو

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
هم اینا رو قاطی کن خیارشور هم خورد کن، نمک فلفل آویشن اضاف کن و سس بزن . اویشن خیلی خوش طعمش میکنه

ای بابا باید برم اسیاب کنم پس سالمشو دارم

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭