2777
2789
عنوان

راهنماییِ قانون جذب ✨قانون نوشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 23 پست
نه بابا این جور چیزا نیست.مثلاً فکر کن از خدا آرامش می‌خوام ،زندگی خوب می‌خوام که فقط بتونم درسم رو ...

ارامش بدست خودتم هس 

یه موقع یکی ازارات میده 

باید بزاریش کنار 

نزدیک شدن به خدا بهت کمک میکنه

کتاب قانون جذب 

۲۱ مرحله داره 

اون عالیه

من ۱۵ساله تقریبا قانون جذب رو پیگیر بودمو هزاران راه رو امتحان کردمالان فقط به این نتیجه رسیدم فقط ب ...

چقدر خوب

پس میشه.

چه حس خوبیه وقتی میبینی که چیزی که نوشتی رو الان داری 😍🙂

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم ازتخودت نتیجه شو دیدی؟

بله هم خودم هم اطرافیان

اینم بگم باید رها سازی کنی بعدش

مثلا هی با خودت نگی پس چی شد چرا نمیشه

ته دلت قرص باشه که شده 

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
ارامش بدست خودتم هس یه موقع یکی ازارات میده باید بزاریش کنار نزدیک شدن به خدا بهت کمک میکنهکتاب قانو ...

خیلی ممنونم ❤️ 

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

بله هم خودم هم اطرافیاناینم بگم باید رها سازی کنی بعدشمثلا هی با خودت نگی پس چی شد چرا نمیشهته دلت ق ...

ممنونم از راهنماییت♥️

من ۱۵ساله تقریبا قانون جذب رو پیگیر بودمو هزاران راه رو امتحان کردمالان فقط به این نتیجه رسیدم فقط ب ...

من ۲ سال پیش نوشتم

هیچکدوم نشد 

تازه افکارمم عوض شده 

دیگه اونارو نمیخوام

چقدر خوبپس میشه.چه حس خوبیه وقتی میبینی که چیزی که نوشتی رو الان داری 😍🙂

احساستو فقط خوب نگه دار حتی ناراحتی پیش میاد یهو یاد اوری کن بخودت که خوب بشی 

امیر شریفی منو خیلی کمک کرد من واقعا حرفاش برام مهم بود اما ۱ساله ول کردم کانال ها و ..... رو 

مثبت اندیش😇

من ۲ سال پیش نوشتمهیچکدوم نشد تازه افکارمم عوض شده دیگه اونارو نمیخوام

چه خوب که نمیخواین پس بر صلاح شما نبودم منم خیلی چیزها خواستم نشد الان میگم خدایااااا شکرت که نشدن

مثبت اندیش😇

چه خوب که نمیخواین پس بر صلاح شما نبودم منم خیلی چیزها خواستم نشد الان میگم خدایااااا شکرت که نشدن

یسریاشم میخواستم ولی نشد

دیگه نمیدونم

همین ترفندهای فقط؟

بنویسی بزاری؟