2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقی بخواد بیفته بعضی وقتها از قبل بهم الهام میشه و واقعا بابت این موضوع حالم بده

هرسری یه فکری میاد تو ذهنم سریع استرس میگیرم که آیا اینم حقیقته یا خیر

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
حس رضایت

نه روتینت رو بگو

مثلا اگه روتین شبانه داری

یا روتین مطالعه

یا روتین آشپزی

یه دوره‌ای از کارهای همیشگی و خاصی رو که توی زندگیت همیشه انجامش می‌دی رو بگو که چه دوره‌ای هست

من همیشه مرگ آدما رو حدس می‌زنم یعنی یکی بخواد بمیره دقیق میفهمم

الان همه کاربرها می پرسن من کی میمیرم 

دپرس ها حمله این کاربر میدونه کی میمیریم😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اتفاقی بخواد بیفته بعضی وقتها از قبل بهم الهام میشه و واقعا بابت این موضوع حالم بدههرسری یه فکری میا ...

در مورد روتین زندگیت بگو

مثلا چیزهایی و کارهایی که فکر می‌کنی فقط توی زندگی خودت انجام‌شون می‌دی... یه‌چیز خلاقانه

اینکه اینقد قوی شدم اومدن یارفتن کسی اذیتم نمیکنه هرکی بمیره برام مهم نیس بیحس شدم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
یکی از روتین‌های خاصت رو بگو

اینکه صبح از خواب بیدار شی خیلی روی روحیه تاثیر میذاره حتی اگه کاری برای انجام دادن نداشته باشی

خوردن اب زیاد

و اروم غذا خوردن 

وعده شام رو نصف میکنم دوبار میخورم 

🌜

تجربه زیاد

فکر کنم همگی منظورم و اشتباه متوجه شدید

من دوست دارم از روتین‌ها و حرکت‌های خلاقانه‌ای که توی زندگی‌توت استفاده می‌کنید بدونم

مثلا روش آشپزی متفاوت

روتین شبانه

روتین مطالعه

روتین رابطه و...

چیزی فراتر از فکر و خیال و ایده هستم

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

نه روتینت رو بگومثلا اگه روتین شبانه دارییا روتین مطالعهیا روتین آشپزییه دوره‌ای از کارهای همیشگی و ...

ظهرا و شبا صورتم رو اول با ماسک چای سبز مرطوب میکنم وقتی خشک شدبا مخلوطی از روغن کرچک،نارگیل،بادام تلخ وشیرین،و ویتامین ای چرب میکنم و ماساژ میدم