یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هیچ خبری نیس بخدا لباس تنم پیدا نمیشه دیروز رفتم خرید افسردگی گرفتم هیچ لباشی تنم خوب واسنمیسه باسن ...
خوب از همین امروز شروع کن باشگاه برو رژیم بگیر بعد میبینی لاغرم شدی......زمان نذار
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
خوب از همین امروز شروع کن باشگاه برو رژیم بگیر بعد میبینی لاغرم شدی......زمان نذار
فعلا شرایط باشگاه ندارم اخه🥲بعد عید میتونم برم من دوسال بود باشگاه میفرتم الان ازدواج کردم دور اطرافمون باشگاه نیس مجبورم تحمل کنم تا از اینجا جابجا شیم
فعلا شرایط باشگاه ندارم اخه🥲بعد عید میتونم برم من دوسال بود باشگاه میفرتم الان ازدواج کردم دور اطرا ...
خوب هر روز عصر برو پیاده روی
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....