2777
2789

که دکتر شیاف بهم دادحالا امروز خونریزی کردم 

یعنی جنین قلبش ایست کرده؟ 😭

خیلی نگرانم 

زبان رارمگردان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان❤

سلام عزیزم نه ممکنه هکاتوم باشه منم داشتم دیگه تا 15 هفته جذب شد انشالله برا شما هم مشکلی نباشه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم نه ممکنه هکاتوم باشه منم داشتم دیگه تا 15 هفته جذب شد انشالله برا شما هم مشکلی نباشه

یعنی ممکنه جنین سالم باشه 

الهی فدات بشم دارم دق میکنم

یعنی ممکنه جنین سالم باشه الهی فدات بشم دارم دق میکنم

آره عزیزم من همینجوری خونریزی داشتم سنو شدم گفت هکاتوم هست و استراحت مطلق بهم داد و شیاف هر 8 ساعت خدا رو شکر کم کم هماتوم جذب شد الآنم 28 هفته هستم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
آره عزیزم من همینجوری خونریزی داشتم سنو شدم گفت هکاتوم هست و استراحت مطلق بهم داد و شیاف هر 8 ساعت خ ...

چند هفتگی

چند هفتگی

گمونم از 10 هفته

استارتر چتدهفته ای؟

فتال پل همون جنین دیگه

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.