اره مهریه اصلا برام مهم نیس به هیچ وجح میگم چطور به مامانم بگم از خجالت میمیرم تا عمر دارم با این م ...
خب عزیزم شما که خانواده سخت گیری داری و بکارت واسشون مهمه باید فکرشو اول میکردی ن الان که از بین رفته،کاری نمیتونی بکنی چون پزشک قانونی میری و معاینه میشی و میفهمن،پس خودت اول بگو رابطه داشتید،دیگه ازدواج بعدی معلوم پسر نمیاد بگیره...شاید یه درصد بشه بیاد بگیره که واسش مهم نباشه،وقتی پدر خانواده واسش مهمه پس ۱۰۰درصد ازدواج بعدی هم بکنی واسش مهمه...
نهایت یه کسی که طلاق گرفتع عین خودتون شما رو بگیره
توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870 💚-:)....
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ایران تنها جاییه ک اول عقد میکنن همو میشناسن😂 چرا چند ماه نامزدی نمیکنن قبلش واسه شناخت
چون کسیو که خودشو به خواب میزنه هیچ وقت نمیشه از خواب بیدار کرد،طرف بخواد خودشو خوب نشون بده صدسالم نامزد باشی نمیفمی تا نری زیر یه سقفو خرش از پل بگذره
بری دادگاها میفمی چی میگم،طرف میگه من چند سال بااین دوست بودم نمی دونستم معتاده یا دست بزن داره یا....