2777
2789
عنوان

عقدم رابطه داشتم قراره جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 10063 بازدید | 173 پست
اره مهریه اصلا برام مهم نیس به هیچ وجح میگم چطور به مامانم بگم از خجالت میمیرم تا عمر دارم با این م ...

خب عزیزم شما که خانواده سخت گیری داری و بکارت واسشون مهمه باید فکرشو اول میکردی ن الان که از بین رفته،کاری نمیتونی بکنی چون پزشک قانونی میری و معاینه میشی و میفهمن،پس خودت اول بگو رابطه داشتید،دیگه ازدواج بعدی معلوم پسر نمیاد بگیره...شاید یه درصد بشه بیاد بگیره که واسش مهم نباشه،وقتی پدر خانواده واسش مهمه پس ۱۰۰درصد ازدواج بعدی هم بکنی واسش مهمه...

نهایت یه کسی که طلاق گرفتع عین خودتون شما رو بگیره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بنظرم عقد دوران شناخت نیستوقتی عقد میکنید همه چی تموم میشه عملا اصل ازدواج اونهنه یه جشن عروسیاگه به ...

دقیقا چ کاریه اخه

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد ی سال قابل حذفه

اره منم دقیقا توعقد طلاق گرفتم گفتن باید یکسال بگذره بعدش پاک کردن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ایران تنها جاییه ک اول عقد میکنن همو میشناسن😂 چرا چند ماه نامزدی نمیکنن قبلش واسه شناخت

چون کسیو که خودشو به خواب میزنه هیچ وقت نمیشه از خواب بیدار کرد،طرف بخواد خودشو خوب نشون بده صدسالم نامزد باشی نمیفمی تا نری زیر یه سقفو خرش از پل بگذره

بری دادگاها میفمی چی میگم،طرف میگه من چند سال بااین دوست بودم نمی دونستم معتاده یا دست بزن داره یا....

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس چرا عقد میکنن همون نامزد و صیغه محرمیت بمونن دیگه با چه عقلی عقد می‌کنی که دو روز دیگه باهم نساخت ...

والا ما صیغه رو کلا بد میدونیم در شان خودمون نمیبینیم کلاه شرعیو...

و من صحبتی از مهریه نکردم اینکه شما دغدغت مهریه گرفتنه مشکل شماس ن من

من گفتم دوران عقد باید رابطه ها مدیریت بشه تا همو بشناسن ببینن میتونن آرامش داشته باشن یا ن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤