2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله

عزیزم راجع به وقفه تحصیلی سوال داشتم، پایه دهم هستم، یک سری مشکلات اعصاب دارم که ممکنه به همکلاسی ها یا دبیران آسیب بزنم، آیا دلیل قانع کننده ای هست برای اموزش پرورش،امتحانات نهایی غیبت کنم؟ اگر از پزشک نامه بگیرم 

جان؟

عزیزم راجع به وقفه تحصیلی سوال داشتم، پایه دهم هستم، یک سری مشکلات اعصاب دارم که ممکنه به همکلاسی ها یا دبیران آسیب بزنم، آیا دلیل قانع کننده ای هست برای اموزش پرورش،امتحانات نهایی غیبت کنم؟ اگر از پزشک نامه بگیرم

عزیزم راجع به وقفه تحصیلی سوال داشتم، پایه دهم هستم، یک سری مشکلات اعصاب دارم که ممکنه به همکلاسی ها ...

فکر کنم جدا برات برگزار کنن یه همچین چیزی اگه م امتحانتو ندی سابقه تحصیلی کنکورت نداری

بعضی وقتا خدا یجوری سوپرایزت میکنهه که.. 
فکر کنم جدا برات برگزار کنن یه همچین چیزی اگه م امتحانتو ندی سابقه تحصیلی کنکورت نداری

یعنی وقفه تحصیلی بکنم سابقه تحصیلی ندارم؟ اخه سال بعد همون مقطع رو تکرار میکنم 

عزیزم راجع به وقفه تحصیلی سوال داشتم، پایه دهم هستم، یک سری مشکلات اعصاب دارم که ممکنه به همکلاسی ها ...

ببین شما میتونی وقفه تحصیلی داشته باشی، ولی بعدش ک بخوای بر گردی باید بزرگسالان بری یعنی فقط چند تا مدرسه خاص میتونی ثبت نام کنی، ممکنه خیییلی از خونه ات فاصله داشته باشه و هزینه هم باید بدی دیگه رایگان نیست، تازه بعدش مثلا برای کنکور، انتخاب خیلی از رشته های خوب رو از دست میدی، مثل دانشگاه فرهنگیان و ...

توصیه میکنم این کارو نکنی.

این بیماری و اینا بیشتر تلقین هست، چرا باید تو سن ۱۵_ ۱۶. سالگی رو خودت عیب بزاری؟؟ 

با نماز و قرآن خودتو آروم کن و با خدا ارتباطتو خوب کن.

ببین من خودم افسردگی داشتم ک میخواستم خودکشی کنم، با امام زمان ارتباط برقرار کردم و الان خوشبخترینم

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
یعنی وقفه تحصیلی بکنم سابقه تحصیلی ندارم؟ اخه سال بعد همون مقطع رو تکرار میکنم

اول ازهمه یه نامه ازمدرسه بگیر برو مشاور منطقه اینم باید اولیات برن دنبالش بعد اگه اون تشخیص داد بهت میگن چی کار کنی

ببین شما میتونی وقفه تحصیلی داشته باشی، ولی بعدش ک بخوای بر گردی باید بزرگسالان بری یعنی فقط چند تا ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون، نمیدونم شاید حرف شما درست باشه ولی من خیلی اذیتم، دارو هم که بخورم خواب آوره 😔 پس فکر کنم مدرسه ی مدتی نرم بهتر از اینه که وقفه تحصیلی داشته باشم.... استرس بدتر میکنه حالمو