2777
2789

چرا

وقتی من ازدواج کردم خواهر شوهرم پاگشام نکرد(همش می‌گفت دعوتتون میکنم ولی نمی‌کرد)ولی من چند بار دعوتش کردم یکبار سرزده م اومدن دقیق وقت ناهار ک اونبار زیاد محلشون ندادم و شوهرم بشون کم محلی کرد

بعد اون خواهر شوهرم همش جلو شوهرم بم تیکه مینداخت ک بی آرایش زشتی و...

ی مدت بخاطر این باش سرد شدم بعد دوباره رابطه مون خوب شد بعد دوباره سرد

اواخر بهار زایمان کرد نرفتم دیدنش گفتم بزارم ببینم من زایمان کنم اون اول میاد نمیگه چون اون نیومده منم نمیرم ک الان سه ماه زایمان کردم نیومده (با این که شوهرم بش گفت ه بود تو بیا مام میایم)و همه جا و پیش شوهرم گفته تا نیان دیدن بچم منم نمیرم

حالا بنظرتون برم یانه

خیلی دلیل برای نرفتن دارم مثلاً کلی پشت سرشوهرم حرف زد بود حتی جلوی همه نفرینش کرده بود بمیره و...

ولی بیشتر از همه بخاطر این نرفتم و نمیخوامم برم ک خودش اصلا از خود گذشتگی نداره انتظار داشتم اون بیاد دیدن من و بچم و بگه اشکال ندارد اون نیومده همونطور ک من دعوت ش کردم و گفتم اشکال نداره اون پاگشام نکرده

(می‌دونم اون اول زایمان کرده و من باید میرفتم ولی همون‌طور ک من تازه عروس بودم و اون باید پاگشام میکرد و من گذشت کردم و دعوت کردم اون چرا گذشت نکرد)

چکار کنم خانما لطفاً با دلیل نظرتون و بگین

شوهرم خیلی وقته میگه بریم من میپیچوندم تا چند روز پیش گفتم بخاطر این نرفتم و نیومدم تو رو نفرین کرده بود و آرزوی مرگ تو کرده بود من تصمیم گرفتم دیر برم ک ب اشتباه ش پی ببره و متوجه بشه ناراحت شدم از کارش ،،،خوب کردم اینجوری گفتم ب شوهرم ؟

لطفاً رد نشین کمکم کنید تصمیم درست و بگیرم و از این همه فکر کردن خلاص شم

بگین برم یا نه  شوهرم میگه بریم

اجرتون با خدا

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

نمیدونم رابطه اتون خیلی سمیه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلام همین تاپیک و زدی گلم

اون زایمان کرده بود شما نرفتی

باید بزرگواری میکردی میرفتی.

حالا ک نرفتی دیگه انتظار محبت ازجانب خواهر شوهر نداشته باش .

منم اول زندگی کسی پاگشام نکرد 

ولی من همشونو چنبار چنبار دعوت کردم و هدیه هم دادم

بی توقع باشیم

بنظرم اینا مهم نیست ، مهم اینه که با وجود اینکه به همسرت گفتی نفرینش کرده بازم میگه بریم پس اولویتش خاهرشه و‌بحث بی فایده است 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

شما هردو از هم به شدت کینه دارین 

اگر باهاش رفت و آمد کنی دعوای بدتر و مورد سخت تری پبش میاد که باعث میشه مجدداً رفت و آمدتون قطع بشه . اونم با دلخوریِ شدیدتری .

پس چه بهتر رابطه برقرار نشه .  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

قبلام همین تاپیک و زدی گلماون زایمان کرده بود شما نرفتیباید بزرگواری میکردی میرفتی.حالا ک نرفتی دیگه ...

پرتوقع نشدن

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا