چرا
وقتی من ازدواج کردم خواهر شوهرم پاگشام نکرد(همش میگفت دعوتتون میکنم ولی نمیکرد)ولی من چند بار دعوتش کردم یکبار سرزده م اومدن دقیق وقت ناهار ک اونبار زیاد محلشون ندادم و شوهرم بشون کم محلی کرد
بعد اون خواهر شوهرم همش جلو شوهرم بم تیکه مینداخت ک بی آرایش زشتی و...
ی مدت بخاطر این باش سرد شدم بعد دوباره رابطه مون خوب شد بعد دوباره سرد
اواخر بهار زایمان کرد نرفتم دیدنش گفتم بزارم ببینم من زایمان کنم اون اول میاد نمیگه چون اون نیومده منم نمیرم ک الان سه ماه زایمان کردم نیومده (با این که شوهرم بش گفت ه بود تو بیا مام میایم)و همه جا و پیش شوهرم گفته تا نیان دیدن بچم منم نمیرم
حالا بنظرتون برم یانه
خیلی دلیل برای نرفتن دارم مثلاً کلی پشت سرشوهرم حرف زد بود حتی جلوی همه نفرینش کرده بود بمیره و...
ولی بیشتر از همه بخاطر این نرفتم و نمیخوامم برم ک خودش اصلا از خود گذشتگی نداره انتظار داشتم اون بیاد دیدن من و بچم و بگه اشکال ندارد اون نیومده همونطور ک من دعوت ش کردم و گفتم اشکال نداره اون پاگشام نکرده
(میدونم اون اول زایمان کرده و من باید میرفتم ولی همونطور ک من تازه عروس بودم و اون باید پاگشام میکرد و من گذشت کردم و دعوت کردم اون چرا گذشت نکرد)
چکار کنم خانما لطفاً با دلیل نظرتون و بگین
شوهرم خیلی وقته میگه بریم من میپیچوندم تا چند روز پیش گفتم بخاطر این نرفتم و نیومدم تو رو نفرین کرده بود و آرزوی مرگ تو کرده بود من تصمیم گرفتم دیر برم ک ب اشتباه ش پی ببره و متوجه بشه ناراحت شدم از کارش ،،،خوب کردم اینجوری گفتم ب شوهرم ؟
لطفاً رد نشین کمکم کنید تصمیم درست و بگیرم و از این همه فکر کردن خلاص شم
بگین برم یا نه شوهرم میگه بریم
اجرتون با خدا