2777
2789

قیمتش ۴۰۰ تومنه

۵۰۰ تومن ازش قرض کردم

داداشم به مامانم گفته اونم گفته از پولای نقد بهش بده منم نقد نمیخوام

۱۰۰ تومن براش بزنم بگم دیگه نمیخواد پول بافتو بدی از همین دراومدم؟

میشه یه متنی چیزی بگید بعد اینکه ۱۰۰ رو زدم بگم بهش

احتمالا چون پول دستت داشتن دیگه بهت ندادن

صد تومن بزن بنویس بقیشم بهم بدهکار بودید

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم رابطتون خراب میشه اینجوری

بهش تو همین پیام بگو با روی باز براش توضیح بده که اون طلبت رو اینطوری تصفیه کنیم ۱۰۰ دیگه بزنم راضی هستی؟

چون فامیل نزدیک هستین و چشم تو چشم سعی کن دلخوری پیش نیاد

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

دیگه از زن داداش که آدم پول نمی گیره. حداقل تخفیف بده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ارزش نداره زن داداشته دیگه من هر ماه واسه دختر خالم کاشت و ترمیم رایگان میزنم هر چی ام پول بده نمیگیرم

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

پول بافتو بگیری دیگه توام هیچ توقعی نباید از اونا داشته باشی که بهت هدیه بدن خوبی کنن یا ...

عزیزم من حقمه چه ربطی داره

بافتکارم منم کار میکنم قرار نیست مواد بزنم وقتم بره الکی