2777
2789
عنوان

مردم یاوه سخن را نتوان بست دهان

56 بازدید | 0 پست

هرجاشنیدی

راجب بهت حرفهای بیخود میگن

وقضاوت میکن 

یه لبخندبزن وهمین مصرع رو تکرار کن

مردم یاوه سخن رانتوان بست دهان

با آدمها به اندازه درک و فهمشون 

باید حرف زد ..

بیشتر از حد باهاشون حرف 

بزنی تو رو احمق فرض میکنن

و هیچ شکی به میزان 

فهم نداشته ی خودشون نمی کنن..

اول اینکه حساب کاربری هر شخص مختصص خودشه و هر کاری طبق قوانین سایت میتونه انجام بده ( امضا بزاره ، تاپیک بزنه، تاپیک پاک کنه، لینک ناشناس بزاره ، و ....) و هیچ کدوم اینا هیچ ربطی به کاربر دیگه ای نداره 

پس بجای اینکه به دردهای بی درمون خودتون تو زندگیتون فکر کنید پانشید بیفتید سرک کشیدن تو کاربری این و اون 

دوم اینکه یه از خدا بیخبر که دوره میفته و طومار مینویسه پشت سر یه کاربر ( خودم) بر حسب حرف یه خل و شل مغز نه قضاوت کنید نه پاشید بدو بدو برید تو ناشناسش دری وری گفتن ( خدایی یه آدم چقدر باید بی عقل باشه بر حسب یه آدم ناشناس تو یه گفت و گوی ناشناس در مورد یه شخص ناشناس دیگه بشینن غیبت ماشالله به تربیت خانوادگی اصلا 

جنم و جراعتش و دارید مدرکش و دارید تو همین سایت میشناسیدم دیگه درخواست بدید بعد ببینم توانش و دارید توهین کنید و حرف زشت بزنید؟؟ 

دقیقا مخاطبم با خودته کمتر چرت و پرت و دری وری بگو تو ناشناسم فقط خودتو خسته میکنی جوابتو دیگه نمیدم 

تاپیک های من کامنت هام لایک هام  امضام بودنم تو سایت 

به احدالناسی ربطی نداره ....از هر چیزی میسوزی و اینطور به جلز و ولز افتادی راهکارش پیش من نیست بگرد پیداش میکنی ان شالله سوزشت برطرف میشه ......

,,,,,,,آدم ‌ها گاهی می‌شکنند...ولی این طوری نیست که شکستن‍‍‌شان صدای تِق داشته باشد...و همه بفهمند که فلانی...فلان ‌روز...فلان ‌جا شکست!...‍‍شکستن آدم‌ها را شاید فقط بشود دیـد...از خنده‌های یهویی شان که وسط جمع تحویل اطرافیان می‌دهند...یا حتی توی آینه به خودشان...از تعداد موهای سفیدشان که یهو در گوشه‌ ای از سرشان پیدا میشود...و شاید هم از قیافه‌شان که کمرنگ‌تر می‌شود.....https://abzarek.ir/service-p/msg/2012347