2777
2789
عنوان

برفک زبون نینی ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام . خواهش میکنم علتش و درمانش رو از دکتر بپرس گلم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

حتما ببر دكتر. داروش فقط نيستاتين نيست .بسته به ميزان برفك ممكنه داروي ديكه بده. برفك باعث اسهال ميشه و تو سيستم گوارشي هم راه پيدا مي كنه. خيلي شايعه . حتما بايد همم بچه و هم سينه درمان بشه. سوزش برفك زياده . بجنب فردا تعطيله

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
سلام . خواهش میکنم علتش و درمانش رو از دکتر بپرس گلم

یه بار بردم دکتر فقط نیستاتین بهش داد،علتشم گفت شاید چیزی الوده برده دهنش و یا سینه قرچ داره باید لباسای زیر و بجوشونی قبل از پوشیدن

اگه فقط وسط زبونش باشه از شیره حتما شیرت چربه اگرم کلا زبونشه برفکه

تقریبا وسطه ولی با شعاع زیاد نمیدونم منظورمو فهمیدی یا نه یهنی گوشه و زیر و... نیست 

شیر خشک و شیر پاستوریزه میخوره

تقریبا وسطه ولی با شعاع زیاد نمیدونم منظورمو فهمیدی یا نه یهنی گوشه و زیر و... نیست  شیر خشک و ...

برفک معلومه که لبشم لکه لکه سفید میشه وقتی دهنش و باز میکنه تو گلو ایناشم هست کلا،اونی که تو میگی مال شیر خوردنه