2777
2789
عنوان

پسرم دل درد وتب وتهوع داره

50 بازدید | 8 پست

سلام دوستان پسرم دوونیم سالشه نزدیک ۴۰روز پیش شلغم خام زیاد خورد منم به خیال اینکه براش خوبه جلوشو نگرفتم نصف شب دیدم تب شدید داره ازفردای اون روز دچار یبوست شدید دل درد بی اشتهایی تهوع واستفراغ شد یه چندروز تبش قطع میشد ودوباره تب میکرد منم فکرکردم به خاطریبوستشه دکتر متخصص اطفالم بردم که اصلا گفت من نمیدونم باید ببریتش متخصص گوارش حالا فردا میخوام ببرمش،خواستم ببینم کسی بچش اینجوری نشده تاحالا بااین علائم؟ به نظرتون به اون شلغم ربط داره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دهنش خیلی بومیده هرچی هست به معده وروده اش ربط داره یه هفته پیش دهنش جوری قارچ زده بود دکترش تعجب کردگفت این شدت قارچ برای نوزاد اتفاق میفته چرااینجوری شده!؟گفتم نمیدونم😔

عزیزم نترس ی بیماریه ویروسیه تقریبا همه گیر شده.منم دیروز خودم و دخترم رفتیم دکتر برا همین بیماری .بهمون آمپول و سرم دادن ،زدیم و خداروشکر خوب شدیم.یک هفته غذا نخوردیم از حالت تهوع.معده ویروسی شده.فقط حواست ب کم آبی بدن بچه باشه بخاطر اسهال