2777
2789
عنوان

درمورد دانشگاه

106 بازدید | 20 پست

یه پسره سال بالایی اومد پیویم و خب یکم بهم درمورد دانشگاه و تجربیاتش اطلاعات داد بعد یه بار گفت میشه عکس ات رو بفرستی منم گفتم نه بعد یه چند وقت بعدش گفت میای بریم بیرون گفتم نه و شروع کرد به چرت و پرت گفتن منم اول چت رو دو طرفه حذف کردم بعد بلاکش کردم به نظرتون میتونه بعدا برام دردسر درست کنه؟ اسمم رو یه بار گذرا گفتم ولی آخرین بار اشتباه گفت یعنی بلد نبود ، نیاید الان بگید چرا از اول بلاک نکردی ، من خیلی بی تجربه ام اینو قبول دارم🤦‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ، چون واقعا پاستوریزه و بی تجربه ام هدفم این بود که پسرا و نحوه ارتباط باهاشون رو ببینم چطور ...

ن بابا 

مکه عهد قاجاره همون اول وقتی هنوز چیز خاصی نگفته بلاک کنی 

کار خوبی کردی الان ک مزاحمت ایجاد کرده بلاک کردی 

هیچ کاریم نمیتونه بکنه خیالت راحت 

ن بابا مکه عهد قاجاره همون اول وقتی هنوز چیز خاصی نگفته بلاک کنی کار خوبی کردی الان ک مزاحمت ایجاد ک ...

اوکی مرسی ، آره من طبق تجربه ام سعی میکنم طرف رو تازه حساس نکنم روی این موضوع ، یه جواب کلی میدم و رد میشم اما اون آخر سر که گفتم نمیام گفت لیاقت نداری ،منم گفتم مثل تو و بلاکش کردم🤦‍♀️