2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین جا کجاس ؟

بهترین جا ک همون پیش مشاوره ..

ولی اگه توان مالیشو نداری اینجور جاها دنبال مشاور نگرد بدرد نمیخوره به جای اینکه راهنمایی کنن بدتر گمراهت میکنن .. دنبال جا نگرد بنظرم بگرد دنبال شخص، شخصی ک برات دل میسوزونه،برات ارزش قائله و دوست داره و براش مهمی و خوبیتو میخواد بنظرم این آدم بهتر میتونه کمکت کنه تا چهارتا غریبه ک نه تو اونارو میشناسی ن اونا تورو 🙏🏻

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ

اینو برای این میگم ک هرکسی از دید خودش به قضیه نگاه میکنه و برات نسخه میپیچه، برات دل نمیسوزونن، فقط صرفا تجربیات خودشونو میگن البته تا اینجا خوبه ولی وقتی شناخت درستی از هم ندارین نمیتونین ب هم کمک کنین مگر بشینی داستان زندگیتو مشکلتو از سیر تا پیاز بگی و ساعتها وقت صرف کنی و بازم اونطور ک باید نمیشه کسیو راهنمایی کرد و اینکه درکی از حرفایی ک میزنی خیلیا ندارن .. ولی برای درد دل کردن و کمک خواستن چرا میشه روش حساب کرد ولی مشاوره گرفتنو من به شخصه نه نیستم 🙏🏻

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اره خب بیرون باید پول بدم ک ندارم😕

من روان شناسم 

شما با خط1480تماس بگیر فقط برات پول تلفن میاد 

مشاوره اش رایگانه مثل اینه به مامانتون تلفن زده باشی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶