2777
2789
ناخودآگاه تعبیر خاصی نداره

هردفعه که میخوابم حضور دارن یکبار خیلی شیک یکبار با لباسای خاکی در هم آشناهم نیستیم دونفر کاملا غریبه....

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیشب خواب دیدم دوتا در جدید برای خونمون زدیم چیه تعبیرش؟

خوبه نیکه برکته چیز نو

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

همیشه زیاد خواب میبینم هرشبی ۲ ۳ تا یادم نمیمونن فقط اشفته میشم

ولی یبار ترس از یچیزی دارم تو زندگیم شب خواب دیدم دقیقا با اذان صبحم بود بیدار شدم تووخوابم کلمه الله و دیدم حس کردم به ارزوم تو این دنیا میرسم تو خواب حس خوبی داشتم بیدار شدم

💍♥️

تعبیر خواب ازدواج زن متاهل که باردار هست چیه؟چند بار این خوابو دیده که با مرد دیگه ای ازدواج میکنه ب ...

خوب نیست عزیزم اصلا 

رفع قضا کنن با صدقه و آیه الکرسی 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

خواب ببینم دنبال خونه میگردیم چندتا هم میبینیم و یکی از خونه ها حس خیلی خوب داشت 

دومی خواب قبرستون که تو راه قبرستون گم میشی و راهتو دوباره پیدا میکنی و انگار اموات از تو قبر باهات حرف میزنن امواتی که نمیشناسی 

دومی رو مخصوصا خیلی دوست دارم بدونم 

مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

خواب دیدم زنعموم یه جفت گوشواره آورد داد بهم گفت مال مادربزرگته برا تو تعبیرش چیه

خیری از طرف مادربزرگت بهت میرسه

خواب دیدم با مامانم دعوا کردم خیلی حس تنهایی میکنم بعدش نماز میخونم و میگم خدایا من جز تو کسیو ندارم

دعوا در خواب دوستی در واقعیت 

عبادت هم نزدیکی به خداست 

یه بار خواب دیدم با عشقم تو خونه ما داشتیم شیرینی می‌خوردیم کلی شیرینی تو از یخچال خونه ما شیرینی ها رو در می آوردیم تعبیرش چیه؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو حیاط یه مکانی شبیه حرم بودم کفش پاشنه بلند مجلسی پام بود و یه اتاق کنار اون حیاط داشتم. کفشام و در آوردم دو تا دختر جوان و به عنوان مهمان بردم داخل .

پدرم فوت شده خواب دیدم تو تاکسی بودیم هر دو. بابام پیاده شد از یه چرخی انجیر خرید انجیرها بنفش بود میداد به من که تو ماشین بودم. 

خواب دیدم تو یه مجلس زنانه ای هستیم دخترخاله بابام یه کاسه رنگ دستش بود اومد جلو زد به جلوی موهای من . گفت تو هم که همش ناراحتی و گریه میکنی. واقعا هم من مدتیه خیلی غمگینم و گریه میکنم. 

خواب مار زرد برای زن باردار چیه؟من خواب دیدم مار زرد دهنش رو کامل چسبونده بود پشت پام که نیش بزنه من ...

دشمن هست 

ترجیحا دشمن خانگی همسایه آشنای نزدیک 

که در کمینه 

همیشه زیاد خواب میبینم هرشبی ۲ ۳ تا یادم نمیمونن فقط اشفته میشمولی یبار ترس از یچیزی دارم تو زندگیم ...

قطعا همینطوره و میرسی مطمعن باش خواب خوبی دیدی