2777
2789

چرا این گره کووووووووور پس از سالها باز نشد

علتشو به من چشم زخم و طلسم گفتن 

چرا هرکارکردم گره باز نشد

چه خاکی تو سرم بریزم

دارم تو باتلاق دست و پا میزنم دارم خفه میشم به کی بگم دارم میمیررررررم😭چرا این گره زندگی من باز نشد شما چه کار کردین چشم زخم یا طلسمتون باطل شد دیگهههههههههههههههههه  چکارکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

هعی خواهر 

مال یکی از اقوام درجه یکم ۱۴ ساله هنوز باطل نشده😣 یکی براش جادو درست کرد

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعی خواهر مال یکی از اقوام درجه یکم ۱۴ ساله هنوز باطل نشده😣 یکی براش جادو درست کرد

طلسم یا چشم نظر

چه کارا کرد حداقل بهتر شد؟؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

شما اهل نماز سر وقت و تلاوت روزانه حداقل ۵۰آیه از قرآن باش ببین دیگه طلسمی روت اثر میکنه

همین طلسم باعث شد من مشکلات ادرار بگیرم…..یا همیشه دست و صورتم زخمه 

نتونم نماز بخونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طلسم یا چشم نظرچه کارا کرد حداقل بهتر شد؟؟؟؟؟

نه والا هیچی تغییر نکرده فقط بدتر داره میشه 

چشم زخم نیست . طرف حسودی میکرد بهش رفت براش دعا درست کرد .

پیش قوی ترین دعا نویس ها رفت نشد.

رفت کربلا . خاک امام حسین رو خورد نشد

تو خواب بهش گفتن زمانش فعلا نیست

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
نه والا هیچی تغییر نکرده فقط بدتر داره میشه چشم زخم نیست . طرف حسودی میکرد بهش رفت براش دعا درست کرد ...

پس طرف حق الناس گردنشه ؟؟؟؟؟ فعلا زمانش نیست چه صیغه اسه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تنها راه نجات از طلسم سفره تاس گزاریه وگرنه هیچی دیگه فایده ه نداره

دقیقا همینه 

ما هم دنبال یک نفر بودیم پیدا نشد

۱۴ ساله یکی از اطرافیانم داره رنج میبره 

ما رفتیم کربلا پیش امام حسین یه چیزایی تو خوابش گفتن دیگه ول کردیم 

از کجا به این شدت مطمئنی... مشکلت چیه، خودت هم یه تقلایی بکن برای زندگیت

تقلا چیه دارم پیر میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس طرف حق الناس گردنشه ؟؟؟؟؟ فعلا زمانش نیست چه صیغه اسه دیگه

نمیدونیم لابد یه حمکتی داره . تو خواب بهش گفتن کسی که اینو باطل میکنه  حسینه . زمان داره 

آره کسی که دعای بد بگیره گناه کبیره میکنه که حلالش نمیکنیم