2777
2789
نظرم اینه کلا درس چیز خیلی مهمی محسوب نمیشه، راه برای موفقیت زیاده... مدرک هم دوست داشته باشی با هر ...

بله بله عزیزم برو ماشین های توی پارکینگ یه ساختمان پزشکان رو بیین بعد میفهمی که درس هم مهمه و تو رو به همه جا میرسونه فقط مهم اینه که بیشتر از بقیه تلاش کنی بالاخره یه روز نتیجه اش رو میبینی

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند

من نهم معدل ۱۴ رو ۱۸ و نیم کردم پس تو هم میتونی ۱۷ رو ۲۰ کنی.نا امید نشو.من دهم ریاضی ام دبیر هندسه یه امتحان گرفت از ده که من ۸ گرفتم.بعد تو کارنامهد۸ از ۲۰ ثبتش کرده😑

سواد رسانه‌ و دفاع رو ۱۵ و ۱۰ شدم.اما ریاضی ۱۹ فیزیک ۱۸ شیمی ۲۰.ولی معدلم خیلی پایین آمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله بله عزیزم برو ماشین های توی پارکینگ یه ساختمان پزشکان رو بیین بعد میفهمی که درس هم مهمه و تو رو ...

اگه هدف پزشکی هست و فکر می‌کنی هوش و استعدادش رو داری حتما... گرچه اونایی که تو ساختمان پزشکان میبینی علاوه بر اینکه مرحله اول که پزشک عمومی شدن هست رو رد کردن رفتن تخصص هم گرفتن و کلی هم برا اون زحمت کشیدن و کلی هم برا مطب زدن و... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اگه هدف پزشکی هست و فکر می‌کنی هوش و استعدادش رو داری حتما... گرچه اونایی که تو ساختمان پزشکان میبین ...

من که انسانی بودم هدفم پزشکی نبود ولی به هدف خودم رسیدم ولی اون تلاشه که هر فرد موفق رو متمایز میکنه

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند
من که انسانی بودم هدفم پزشکی نبود ولی به هدف خودم رسیدم ولی اون تلاشه که هر فرد موفق رو متمایز میکنه

اون تلاش لازم نیست همیشه در راستای درس و مدرسه باشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم