2777
2789
عنوان

متفورمین

80 بازدید | 23 پست

سلام

من تنبلی شدید دارم

دکتر بهم متفورمین داده و دوفامد

روزی یه متفورمین میخورم و میخوام اقدام کنم

به نظرتون زود جواب میگیرم؟تجربه ی شما از مصرفش چیه؟🥲 لطفا راهنماییم کنین♥️

متفورمین ک واسه دیابته

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرتب بخور انشالله نتیجه میگیری

شما تجربه داشتین؟

دکتر هیچی از زیاد کردنش نگف

گفت دوماه هر روز بخور یه دونه

اقدامم داشته باش

ولی من بعضی جاها خوندم ک روزی دو سه تا هم خوردن

شما تجربه داشتین؟دکتر هیچی از زیاد کردنش نگفگفت دوماه هر روز بخور یه دونهاقدامم داشته باشولی من بعضی ...

منم تنبلی دارم 

دکترم گفته روزی دو تا یکی وسط نهار یکی وسط شام بخورم 

تو رو خدا برا حاجت دلم صلوات بفرستید 🥺🤲🏻❤

قشنگم همین دو تا دارو رو میخوری؟

قبلا یه دوره تحت درمان یه دکتر دیگه بودم.سیپرترون کامپاند میداد بهم.ک تا وقتی مصرف میکردم خوب بودم.قطع میشد پریودیام بهم میریخت.همه هم میگفتن دارو هورمونی خوب نیست.تا اینکه رفتم پیش یه دکتر دیگه.

متفورمین و دوفامد بهم داد و یه مکمل که گفت تو اقدامی مصرف کن

منم همینطورم دقیقامتفورمین روزی یکی بعد غذااسپیرولاکتون روزی دوتاقرص سیبل میخورم انگار واقعا دارم نت ...

اسپیرولاکتون دکتر قبلیم برای موهای زائد داده بود بهم.ولی به معده ام نمیساخت گذاشتمش کنار.انگاری برگشتن موهای زایدم.

برای چی میگی نتیجه میگیری؟ منظم شدی و تو اقدامی؟

یا باردار شدی؟