عیدنوروز مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 479 عنوان نماز هدیه نماز رفع وحشت نماز شب اوّل قبر (نماز لیلةُ الدّفن) 51 بازدید | 6 پست سلام و عرض احترام ، دارم !شاد می شوم برای *رضا ابن حاج مرتضی* ، در زمان امشب ، نماز شب اوّل قبر ، بخوانید !بهترین زمان خوانش این نماز ، پس از نماز عشا ، است . ولی تا پیش از اذان صبح ، برای خوانش نماز شب اوّل قبرِ یک آدم ، فرصت هست . امروز | 17:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عیدنوروز مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 479 سلام من میخونم .خدا رحمتشون کنه . سلام اللّه بر شما !✨✨✨✨✨از ته دلم ، سپاسگزارم !✨🌹✨✨✨🌈✨✨🌈🌈🌹✨✨✨🌹✨✨✨
عیدنوروز مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 479 خدا بیامرزه سلام اللّه بر شما !✨✨✨✨✨سپاس برای نیایشِ نیکی که روانه یِ هستیِ این نازنینِ سفر کرده ، نمودید !فرجام خود شما بانو ، نیک باشد !✨✨✨🌹🌈🌈🌹✨✨🌹✨✨🌈🌈✨✨✨🌹🌈✨✨✨🌈🌈🌹✨✨
عیدنوروز مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 479 وای حیف عادت ماهیانم و گرن حتما میخوندم سلام اللّه بر شما !✨✨✨✨✨بانوی ارجمند ، همین پیامتان ، برای من ، بسیار ارزشمند است ، و شادم نمود !✨✨✨✨✨🌈✨✨✨🌈🌈✨🌈🌈🌈✨✨🌈✨✨🌈🌈✨✨✨الهی جهانی لبریز از نور ، بهره ی سرنوشت شما بانوی نازنین باشد ! الهی آمین !✨✨✨✨✨☀️✨✨✨🌟✨☀️✨✨☀️✨✨✨✨🌟✨✨☀️🌟✨✨✨✨🌟✨✨✨