2777
2789

من یا باید تو بیمارستان درخواست کار بدم یا تو بهداشت.

بیمارستان شیفتیه و شیفت شب آدمو داغون میکنه آدم خواب نداره بعلاوه باید روزای نامشخص سرکار باشی و بدوئی غذا و ناهار و شامت سروقتش نباشه و داد و بیداد بیمار و شیفتات مشخص نیست ولی حقوقت بهتره. از طرفی توی مرکز بهداشت خیلی دفتر دستک داره و نامربوطه به چیزی که خوندی و یه مشت آدم عقده ای هممممش دنبال ایراد گرفتن از کار خودتن و خودشونو برترمیدونن و حقوقشم کمه ولی وقتت مشخصه همش صبحی.ولی همش نشستی و احتمال اضافه وزن هم هست😂بهرحال تجربیات خودمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندگی کلا همینه

یک گزینه سخت تره ولی درآمدش بهتره و پویایی بیشتره

یک گزینه راحت تره ولی فسل می شی

شرایط زندگی خودت چه طوره؟ چند سالته؟ سلامتیت چه طوره؟ بچه داری؟ کار و مسئولیت دیگه چی داری؟

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
زندگی کلا همینهیک گزینه سخت تره ولی درآمدش بهتره و پویایی بیشترهیک گزینه راحت تره ولی فسل می شیشرایط ...

مجردم 27سال .زود خسته میشم کم خونم بخاطر همین خیلی ضعف میکنم اگه نخوابم بدتز میشم ولی چیکارکنم