2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 10706 بازدید | 284 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بعضی از زنا خاک برسرو بی عرضه و بیغرتن اجازه همچین کاری رو میدن و حتی حمایتم میکنن خاااک تو سرشو ...

اره واقعاً خاک توسر اونایی ک حمایت میکنن و اونایی ک شرایط زندگیارو نمیدونن و همینجوری یچی‌میگن.. 

parasoo1989@
۶ سال بود رفلاکس مداوم داشتم بهم نگفتن که باید مداوم دارو بخورم و پرهیز کنم فقط ۲ بار داروخوردم خوب ...

درمان شدید؟با دارو ؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اگع یه زن این کارو کنه خود خانمها هم تردش میکننولی آقایون همیشه پشت همن

درسته من خواهر شوهرم کلیه پیوند زد خواهرم بیچاره سه چهار سالی درگیرش بود همین مامانم نمیذاست تکون بخوره و جایی بره میگفت وایسا از شوهرت نگهداری کن

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نود درصد مردا همینن 

دنبال شکم وریرشکم

همین شوهرای ماهم مریض بشیم خیلی عزت واحترام بزارن یه هفتع تحمل کنن

من که یه هفته انفولانزا گرفتم کلی غر زد که تو به خودت نمیرسی خونه وبچت تو هواست تو مریضی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نود درصد مردا همینن دنبال شکم وریرشکمهمین شوهرای ماهم مریض بشیم خیلی عزت واحترام بزارن یه هفتع تحمل ...

حرف حق عزیزم

چقد ی ادم میتونه کثیف باشه الان اگه جاشون باهم عوض میشد مطمئنم اون زن بدبخت پاش میموند خیلی عوضیه نامرد روحیه شو خراب کرد اون نباید روحیه ش الان خراب باشه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

آخ آتیش گرفتم خدا لعنت کنه اون مردو😭😭😭😭😭😢😔

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

ووواااییی چه سنگ دل ما عروس یکی از فامیلامون چند یالع سرطان سینه داره ولی شوهرش پاش مونده درسته خسته شده ولی به خاطر عشقش به زنش هیچوقت اعتراض نکرد حتی الانم دکترا جوابش کردن بازم ازش جدانشده

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

زنعموی من سرطان سینه داشت چهار سال تحت درمان بود قطع عضو شد عموم چهار سال پا ب پاش رفتآواخرم مستاز ک ...

مردایی مثل عموت خیلی کمن.. چقد باوفاس

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️