2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 10736 بازدید | 284 پست

کم پیش میاد دلم بیاد این حرفو بزنم، اما مطمئنم صد برابر بدتر سر شوهرش میاد. بعید میدونم خدا ازش بگذره، چون دل این دختر دیگه باهاش صاف نمیشه. حق‌الناس بزرگی گردنش افتاده و خبر نداره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
هم تهمت می‌زنی هم فحش ناروا میدی اینم یه جور نامردیه دیگه ندیده نشناخته

تهمت نمیزنم گلم کدوم مرد یه سال طاقت میاره رابطه ج ن س ی نداشته باشه این یک ساله به دوست من نزدیک نشده تابلو یکی جور کرده واسه خودش العانم خواسته علنیش کنه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه شوهر بی رحمی

بیماری پستان درمان میشه  قشنگ دختر خاله مادرم درمان شد ازدواج کرد الان ۱۰ساله

دختر عمه همسایمون ۱۵ساله خوب شده

خیلیای دیگه هم میشناسم ک خوب شدن چرا شوهر دوستت اینجوری میکنه اخه

چقدر دلم گرفت🥺اگ مرده مریص میشد زنش باعشق مراقبت میکرد ازش ولی امان از بی وفایی مردا 

شوهرمن وقتی مریضم انقدر غر میزنه ک گریم میگیره اصلا درک و شعور نداره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
دوستت جدا بشه درمانش ادامه بده

نمیدونم دیگه تصمیمش چه خواهد بود با این اوضاع دل خوشی که از شوهره نداره فقط از بچش دل نمیکنه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

با کامنتات فقط حرررص خوردم کاش وقتی مریض بودی شوهرت میگفت میخام به زن دیگه بگیرم تا الان بتونی دوست ...

خب دوست اسی رو درک کرد. چی میشه؟ مشکلی از دوست ایشون حل میشه؟؟

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
خب دوست اسی رو درک کرد. چی میشه؟ مشکلی از دوست ایشون حل میشه؟؟

منظورم اینه نباید به اون مرد حق میداد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تهمت نمیزنم گلم کدوم مرد یه سال طاقت میاره رابطه ج ن س ی نداشته باشه این یک ساله به دوست من نزدیک نش ...

دختر خاله ی منم ام اس گرفت با چند تا بچه شوهرش رفت با یکی ازدواج کرد کار خدا اینقدر ادم پستی بود اون زنه باهاش نموند

چقدر دلم گرفت🥺اگ مرده مریص میشد زنش باعشق مراقبت میکرد ازش ولی امان از بی وفایی مردا شوهرمن وقتی مر ...

همه اینجورین من چند سال پیش جراحی زنانه داشتم سه ماه رابطه قد غن شدم اینقدر بد اخلاق و بهونه گیر و...شده بود که نگو همش طعنشو میزنم بهش فکر نکنه حالیم نیست 

بس ک مردارو خودخواه و بدبار اوردن همیشه طلبکارن 

عموی من متولد65زنعموم ۷ساله قطع نخاع شده از گردن ب پایین همیشه کنارشو نگهش داشته هرجاک تونسته بردتش هرجام دعوتش کنن بره یکی دوساعته بعد برمیگرده خونشون ک زنش تنها نباشه بچشم خودش بزرگ کرد الان کلاس چهارمه

ب شوهرم میگفتم ادم باید با همچین ادمی ازدواج کنه واقعا میگه واقعا شیر مادرش حلالش من با فکرم نمیتونم جاش باشم حتی ب زبونم نمیتونه بگه منم پیشت میمونم

دختر خاله ی منم ام اس گرفت با چند تا بچه شوهرش رفت با یکی ازدواج کرد کار خدا اینقدر ادم پستی بود اون ...

خدا لعنتش کنه

بس ک مردارو خودخواه و بد اوردن همیشه طلبکارن عموی من متولد65زنعموم ۷ساله قطع نخاع شده از گردن ب پایی ...

دم عموت گرم از اون مردای با مرام روزگاره خدا خیرش بده

منظورم اینه نباید به اون مرد حق میداد

دوست قشنگم همه که نظرشون یکی نیست 

یکی کم طاقته. صبور نیست

یکی ام میتونه درد هزار نفر رو روی دوش خودش بکشه

سرشت آدمیزاد همینه دیگه

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی