2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 10708 بازدید | 284 پست

چرا لعنت می کنی

خدا میدونه بیماری برای اطرافیان چقدر سخته

من خودم یه مدت درگیر بیماری بودم

واقعا دلم برای همسرم کباب بود😭

طفلی تمام انرژیش رو برام گذاشته بود

دیگه داشت کم میاورد

خدا کمک کرد

خدا به دوستت شفای خیر بده

اونم حق داره طفلی رنج و درد بیماری یه طرف این اوضاع آشفته ی زندگی یه طرف دیگه

خدا کمکش کنه

مهریه اونقدی نمیدن ک طرف‌بتونه جایی‌رو اجاره کنه . نودونه درصد اینجوریه.

اره قسطی میکنن مردا هم زرنگ شدن دوسه ماه یه بار میدن اموالشونو میزنن به اسم بستگانشون تا دادگاه نندازه گردنشون مهریه رو

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااای چه نامرد ...اگه شوهره این دردا گرفته بود همین زن تا آخرین لحظه به پاش زحمت میکشید...یکی نیست بگه عوضیه نامرد این زن معلوم نیست چندصباحی دیگه عمرش به این دنیا باشه این مدت رو مردونگی کن در حقش و بعد برو هر خاکی میخوای به سرت بریز...مرتیکه بی درکه لاشی

فکر کنم زنه رو آورده تو خونه رسما بی شرفففف نخواسته دوستم یهو ببینه

خاک بر سرش............صبر کن............دنیا گرده

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
چرا لعنت می کنیخدا میدونه بیماری برای اطرافیان چقدر سختهمن خودم یه مدت درگیر بیماری بودمواقعا دلم بر ...

همسر شما دور از جون اگه تنهاتون میزاشت وسط درمان و میرفت ازدواج میکرد ناراحت نمیشدی عزیزم ؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مهریه اونقدی نمیدن ک طرف‌بتونه جایی‌رو اجاره کنه . نودونه درصد اینجوریه.

بازم با کمک پدرش یه خونه کوچچیک میتونه اجاره کنه طلا هم داشته باشه راحت میتونه بفروشه بزاره بانک با نفقه ای هم که از اون مادر ثابته پدر متغیر میگیره میتونه در ارامش زندگی کنه. 

بعد میتونه تحت پوشش موسسات بیماری خاص باشه بهش کمک کنن در روند درمان. 

ایشالله حالش بهتر بشه و این آشغالو از زندگیش پرت کنه بیرون. براش بهترینهارو آرزو میکنم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بهتره بگیم اکثر نرای ایرانیاصلا بویی از انسانیت نبردن خیلیاشون هیچی حالیشون نیست

خدا لعنت کنه مرد بی عاطفه رو

والا هیچیشون نمیشه زیاد از این موردا دیدم

صبر کن خواهر.....................دیگه دنیا اونقدر هم بی حساب کتاب نیست

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....