2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 10719 بازدید | 284 پست
بی شرف فکر کنم تو این ی سال با کسی رفته تو رابطه

خوب نمیذاشت این مریض بفهمه فعلا .........گرچه کارش به دور از وفا بود

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادرشوهرم زنش این بیماری رو داشت،البته متاسفانه خانمش زنده نموند،منتها شوهرش تا آخرین لحظه کنارش موند،خدا خیرش بده،جاریمم خدا رحمتش کنه

دوستت هم انشالله  شفاشو میگیره و محتاج کسی نمیشه.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من بخاطر زخم مری از ۷ مرداد دچار تنگی نفس شدم خودم همه ی کارامو با حال بد میکنم درک میکنم دوستت رو منو دوست پ....م مریض کرد۷ سال  از بس حرصم داد قیدش رو زدم چون با وجود مریضیم باز زر میزد و دیوونم میکرد جالبه زر میزنه میگه تو پروسه ی درمانت کنارت باشم منم گفتم وقتی حالم خوب میشه تو توی زندگیم نباشی😓😓😓

عزیزم شاید همین رفتن و سر زدن تو یکم مرحم باشه براشلطفا اینجوری نگوشوهرش عوضیه

نه خودم چن روزه با همسرم مشکل دارم العان اونو دیدم اومدم از شوهرم بدم میاد 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من بخاطر زخم مری از ۷ مرداد دچار تنگی نفس شدم خودم همه ی کارامو با حال بد میکنم درک میکنم دوستت رو م ...

آره فقط به درمانت و سلامتیت فکر کن به دوستمم گفتم اینو  بیچاره اینقدر هق زد و گریه میکرد ..خدا نگذره از مرد بد ان شالا زودتر سلامتیتو به دست بیاری دوست عزیز 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نه خودم چن روزه با همسرم مشکل دارم العان اونو دیدم اومدم از شوهرم بدم میاد

براش دعاکن .فکرای منفی نکن که زندگی خودتم خراب کنی همسرت حساس شده شماهم الان حساس .پس سعی کن کمتربه چیزای منفی فکرکنی

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
برادرشوهرم زنش این بیماری رو داشت،البته متاسفانه خانمش زنده نموند،منتها شوهرش تا آخرین لحظه کنارش مو ...

وظیفه یه مرده عزیزم زندگی مشترک مقدسه باید تو خوشی ها و سختی ها کنار هم باشن خدا خیرش بده برادر شوهرتو زن مرحومش ازش راضیه 

تا اعماق وجودم سوخت 

ذات نر همینه 

انشالله به همین درد گرفتار شه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خوب نمیذاشت این مریض بفهمه فعلا .........گرچه کارش به دور از وفا بود

فکر کنم زنه رو آورده تو خونه رسما بی شرفففف نخواسته دوستم یهو ببینه