2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 10803 بازدید | 285 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه شوهر بی وفا و گاوی داره

مثلا ازدواجشون عاشقانه بود پسره خودشو هلاک کرد تا بهش برسه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

حالا اگر مرده مریض میشد خانومه تا جون داشت واسش میذاشت کوچکترین اعتراضی هم میگرد از زنه بدتر وجود ند ...

اصولا زن، برای حفظ زندگی اش به آب و آتیش میزنه

مرد اینجوری کمه

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

به خدا خودم اینقدر گرفتاری و ناراحتی دارم گفتم نمونم خونه برم حالم بهتر شه با کوله باری از غم و خشم برگشتم کاش نمیرفتم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مثلا ازدواجشون عاشقانه بود پسره خودشو هلاک کرد تا بهش برسه

زنعموی من سرطان سینه داشت چهار سال تحت درمان بود قطع عضو شد 

عموم چهار سال پا ب پاش رفت

آواخرم مستاز کرد فوت شد

الانم 7 سال میگذره عموم همچنان زن نگرفته

چی بی انصاف......................بگو خوبه زنت هنوز زندس و داره درمان میکنه ........جوابش که نکردن

بی شرف فکر کنم تو این ی سال با کسی رفته تو رابطه 

به خدا خودم اینقدر گرفتاری و ناراحتی دارم گفتم نمونم خونه برم حالم بهتر شه با کوله باری از غم و خشم ...

عزیزم شاید همین رفتن و سر زدن تو یکم مرحم باشه براش

لطفا اینجوری نگو

شوهرش عوضیه