2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 11391 بازدید | 286 پست
متونه داشته باشه جدی میگم در هر شهری یه موسساتی هست که کمک میکنن در روند درمان اون زندگی کوفتی که تو ...

نه خدا نکنه کسی‌بیفته تو این جریانات. نه نفقه خاصی درکاره نه کمک جایی‌ . ختی نفقه بچه گاهی دومیلیون درنظر میگیرن ک اونم پدر گاهی میده گاهی نمیده. دست زن هم ب‌جایی‌بند نیست. 

parasoo1989@

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس همدلی چی؟ سخته ولی اینکه دل ادم مریض بشکنی از ادم افسرده یا سردرگم برنمیاد از یه ادم عوضی نامرد ک ...

فکر کنم کاربر اقا باشه که از لعنت فرستادن به هم جنساش خونش به جوش اومده 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

دلم میخواست یه قدرتی چیزی داشتم میزدم ریشه همچین مردایی رو از روی زمین میکندم

ناراحت نباش خدا میکنه انشاءالله 

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

باز خوبه خانوادش پشتش هستن 

اگر خانواده حمایتش نمیکردن چیکار میخواست بکنه😢😢

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

از این زنایی که شعارم میدن همیشه تو جریان مخالف حرکت میکنن هم زیاده 

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
تو این بیماری لعنتی ، روحیه داشتن حرف اول و میزنه.... اون وقت این آقا این وضع روحیه دهیش هست ,، خدا ...

درسته استرس براش سمه اینقدر گریه و زاری کرد دلم کباب شد براش

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

از حیوانیت همجنسش چی خونش جوش نیومده!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

نه خدا نکنه کسی‌بیفته تو این جریانات. نه نفقه خاصی درکاره نه کمک جایی‌ . ختی نفقه بچه گاهی دومیلیون ...

پس چیکار کنه بمونه و بسازه بره یه زن دیکه بگیره بیاره بالا سرش من بودم یخچالو فرش و وسایل میفروختم حتی شده دست به دامن برادران و پدرم میشدم تا از اون زندگی برم 

یا خدا 

هر روز میام اینجا به یه طرز عجیبتری از دیروز شگفت زده میشم 

حالا خوبه همه ش یه ساله درگیره ، پس وفا چی میگه این وسط ؟؟وجدان چی میگه این وسط؟؟؟

پولت سرتو بخوره ایشالله،اون زن خودش کم غم و درد داره ، اونوقت توی آشغال ع..ن رو کجای دلش بذاره بی معرفت؟؟؟؟؟

انشاالله جواب کاراتو بگیری و اونی که میره سینه قبرستون خودت باشی

انشاالله شفا گرفت چجوری میخوای سر بلند کنی

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
باز خوبه خانوادش پشتش هستن اگر خانواده حمایتش نمیکردن چیکار میخواست بکنه😢😢

اره فقط این یه دخترو دارن خیلی دوسش دارن 

یا خدا هر روز میام اینجا به یه طرز عجیبتری از دیروز شگفت زده میشم حالا خوبه همه ش یه ساله درگیره ، پ ...

سینه شو برداشتن خوبه فقط باید درمانش کامل بشه ولی از وقتی سینشو برداشتن بهانه جویی میکنه مردک

پس چیکار کنه بمونه و بسازه بره یه زن دیکه بگیره بیاره بالا سرش من بودم یخچالو فرش و وسایل میفروختم ح ...

نه حرف سراینی ک گفتی نیس. اون دیگه هرکسی بسته ب شرایط زندگی‌خودش داره. 

متاسفانه اپنایی ک حامی ندارن و پول‌ندارن اکثرا مظلومم واقع میشن. یا میذارن  میرنو  تو شرایط سختی‌ادامه میدن 

parasoo1989@