2777
2789

من یه تلوزیون هوشمند ۵۵ اینچ میخوام بخرم،بین مارک های اسنوا و جی پلاس و دوو موندم و دودلم مارک الجی سامسونگم میگن چون مونتاژ ایرانه جالب نیست و پولمم بهشون نمیرسه،بنظرتون چه مارکی خوبه؟از تجربه خودتون و اطرافیانتون بگید❤️

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی میخوای بخر ولی اسنوا نخر

اره شنیدم ک میگن ایراد داره اسنوا

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
واقعا ال‌جی مونتاژ ایرانم داریم؟

نمیدونم میگن قطعاتشو میارن ایران مونتاژمیکنن😐

نمیدونم میگن قطعاتشو میارن ایران مونتاژمیکنن😐

آخه اجازه واردات نمیده چرا باید مونتاژ کنه 

نمیدونم

ولی من خودم ال جی دارم و راضی هستم، چند سال پیش که آل جی تو بازار نبود رفتم بانه خریدم 

من دو سال پیش جی پلاس خریدیم به دو سال نرسیده خط های افقی تابلو اصلا ازش راضی نبودیم اصلا خوب نبود همش هنگ میکرد گوشی وصل نمیشد سرعتش خیلی پایین بود یه شبکه عوض میکردیم خیلی طول می‌کشید  ولی یه ماهی میشه دوو خریدیم تا الان که راضی بودیم سرعتش خوبه به نظرم

اره شنیدم ک میگن ایراد داره اسنوا

خیلی بده 

یه ماهه خریدیم ،۲۰ بار اومدن تعمیرش کردن .تعمیر کاره قشنگ میشناستمون 😁

یه بار خاموش نمیشد ،یه بار روشن نمیشد ،یه بار نصفه شبا زنگ میزد ، یه بار کنترلش خراب میشد ،تنظیماتش می‌ریخت به هم .......😵‍💫

روانی شدیم🤣🤣

من 3ساله اسنوا دارم همسرم برای جهازش گرف راضیم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
آخه اجازه واردات نمیده چرا باید مونتاژ کنه نمیدونمولی من خودم ال جی دارم و راضی هستم، چند سال پیش که ...

اونایی ک تو بانه هستن اصلن و واقعا حرف ندارن 

من دو سال پیش جی پلاس خریدیم به دو سال نرسیده خط های افقی تابلو اصلا ازش راضی نبودیم اصلا خوب نبود ه ...

بین دوو و جی پلاس دوو خوبه؟

خیلی بده یه ماهه خریدیم ،۲۰ بار اومدن تعمیرش کردن .تعمیر کاره قشنگ میشناستمون 😁یه بار خاموش نمیشد ، ...

یا ابالفضل چه سمیه 😂😂😂😂

من 3ساله اسنوا دارم همسرم برای جهازش گرف راضیم

یکی میگه خوبه یکی میگه بد 😐😑