2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا بدهکاری زیادخرید ماشین خرید خونه

اللّهُمَّ إنّي أعوذُ بِكَ مِنَ الهَمِّ و الحُزنِ و العَجزِ و الكَسَلِ و البُخلِ و الجُبنِ و ضَلَعِ الدِّينِ و غَلَبَةِ الرِّجالِ .حديث

صبح وشام بخون حداقل یه باربامداومت بقیه تایپکامم ببین

به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤

اسی برای اینکنه معامله زودتر بشه چ ذمری بخونم

دعای توصیه شده از زبان امام صادق (ع) است . ایشان بسیار بر این دعا تاکید کرده‌اند و فرموده‌اند که حتی اگر در آغاز روز ، خواندن این دعا را فراموش کردید ، می‌توانید آن را قضا کنید . همچنین در روایت دیگری از امام صادق (ع) نقل شده که ایشان فرموده‌اند این دعا را ده مرتبه قبل از طلوع آفتاب و ده مرتبه قبل از غروب آفتاب بخوانید :  

« لا إِلهَ إِلّا اللّهُ وَحْدَهُ لا شَرِیکَ لَهُ، لَهُ الْمُلْکُ وَ لَهُ الْحَمْدُ، یُحْیِی وَ یُمِیتُ، وَ یُمِیتُ وَ یُحْیِی، وَ هُوَ حَیٌّ لا یَمُوتُ، بِیَدِهِ الْخَیْرُ، وَ هُوَ عَلَى کُلِّ شَیْ ءٍ قَدِیرٌ .»

« شایسته پرستشی جز خدای یکتا نیست ، یگانه است و انبازی ندارد ، فرمانروایی هستی و ستایش تنها زیبنده اوست ، زنده می‌کند و می‌میراند ، و می‌میراند و زنده می‌نماید ، و او زنده‌ای است که هرگز نمی‌میرد ، نیکی تنها به دست اوست ، و او بر هر چیزی تواناست.»                

سوره مبارک قصص         

معروف است که آیات ۲۱ و ۲۲ سوره قصص برای آغاز کار و معامله بسیار کارآمد و مجرب هستند : 

آیه ۲۱ : 

« فَخَرَجَ مِنْهَا خَائِفًا یَتَرَقَّبُ ۖ. قَالَ رَبِّ نَجِّنِی مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِینَ »

« موسى ترسان و نگران از آنجا بیرون رفت [ در حالى که مى ] گفت : « پروردگارا ، مرا از گروه ستمکاران نجات بخش.»

آیه ۲۲ : 

« وَلَمَّا تَوَجَّهَ تِلْقَاءَ مَدْیَنَ قَالَ عَسَىٰ رَبِّی أَنْ یَهْدِیَنِی سَوَاءَ السَّبِیلِ »

« و ، چون رو به جانب شهر مدین آورد ، با خود گفت : امید است که خدا مرا به راه‌مستقیم هدایت فرماید.»                 

دعا برای انجام معامله خوب               

هنگامیکه برای کاری حرکت می کنید بگویید : (می خواهید کاری را انجام بدهید و می خواهید با موفقیت انجام شود) : 

حَسبِیَ اللهُ تَوَکَّلتُ عَلَی اللهُ اَللهمَّ اُنُّی اَسئَلُکَ خَیرَ اُموری کُلَّها وَاَعوذُ بُکَ مُن خِزیِ الدُّنیا وَعَذابِ الاخِرَهِ       

خیلی بدهی دارم خیلی زیاد .حکم جلبم دارن.یه ذکری بگو

لَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ، تَوَكَّلْتُ عَلَى الْحَيِّ الَّذِي لَايَمُوتُ، وَالْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى لَمْ يَتَّخِذْ وَلَداً، ولَمْ يَكُنْ لَهُ شَرِيكٌ فِى الْمُلْكِ، وَلَمْ يَكُنْ لَهُ وَلِيٌّ مِنَ الذُّلِّ وَكَبِّرْهُ تَكْبِيراً

صبح وشام 

برای اینکه زیاد فکرنکنم 

ارامش قلبم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

درمان سرطان بدخیم رابده واقعا احتیاج دارم

ویکی هم بازشدن گره کور درمسائل مالی،یکی ازاقوام نزدیکم پول چندنفرراگرفت که باهاش کارکنه وزیادترش رابرگردونه گره افتاد توکارش وحتی اصل پول هم رفت توراخدا دعاکن

حق باشماست