2777
2789
عنوان

احساس میکنم حس ششم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 153 پست
بنظر من بر عکس خودم کم محلی کردم طرف دور شد ازم

آخه ارتباط چشمیم خوب نیست می خوام مثل خودش زل بزنم نمیشه 😕😩

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
یه لحظه برگام ریخت چون نهایی دبیرستان خیلیییییییی سخت‌تر از اون چیزیه که ۲۰ شد یادمه سر جلسه امتحان ...

سال قبل رو گفتن عزیز

سال قبل نهم بودم. اونایی که طول سال خیلی خونده بودن ولی نهایی رو بد دادن مشکلشون ابن بود که درس رو عمیقا متوجه نشده بودن متاسفانه.

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سال قبل رو گفتن عزیزسال قبل نهم بودم. اونایی که طول سال خیلی خونده بودن ولی نهایی رو بد دادن مشکلشون ...

میگم که من خودم ۳ سال راهنمایی رو ۲۰ بودم 

دبیرستان رو هم نوبت اول ۱۹.۵ شدم

ولی نوبت دوم نهایی مخصوصا فیزیک نابودم کرو،  فیزیک رو اصلا دست کم نگیر 

جوابمو ندادی که گلم شوهرم دوباره بهم خیانت می‌کنه ؟حسش چیه به من؟

دوست داره ها اما خودشم کنترل نمیکنه نمیدونم دیگ من چی بگم خودت بهتر میشناسیش الان پایه یه زندگی در میونه من چی بگم

تا وقتی که نوبت من شه،با خوشحالی واسه همه دست میزنم.🫀
میگم که من خودم ۳ سال راهنمایی رو ۲۰ بودم دبیرستان رو هم نوبت اول ۱۹.۵ شدمولی نوبت دوم نهایی مخصوصا ...

شما یازدهمین؟

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

خواهرم کی می‌تونه طلاق بگیره خواهرم که ظلم دیده ظالم که شوهرش باشه میبینه

تو طلاق شوهرش اذیت میکنه اما بلاخره طلاقشو میگیره

عجب خریه هاااا😕😂خب چکار کنم مخشو بزنم ،دوسش دارما ولی کم محلی میکنمش چون میگن پسرا با بی محلی جذبت ...

کم محلی کن ولی چراغ سبزم نشون بده دیگه کم محلی نه در حدی که طرف فک کنه ازش متنفری😂

زیاد تو چشمی اخلاقت گاهی خوبه گاهی نه معمولا آرومی

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری