اونجا ک چشم گذاشتی رونمهاونجا ک باانگشت گرفتمش شکممهاونجا ک سوخته وسط این دوتاس
لعنتی هرچی بیشتر توضیح میدی کم تر متوجه میشم چی کجاست
برو یه عکس قدی بگیر اینطوری نمیشه🤔😂😂
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
گردن نوزادم چون چاقه کلا همینجوری شده پره دونه شده چیکارش کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭کالاندولا زدم خوب نشذ
اول با دستمال مرطوب تمیز کن. بعد یه ذره پودر بچه به دستت بزن این طرف که گردش نره تو حلق بچه. به اون قسمت یکم بزن. باید خشک بمونه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تو برو تو ذهن مردای هول سایت ببین این قسمت چیهههععه 🫤🫤
خدا به اسی رحم کنه الان اعلانش پر شده از مرد هول 🫤
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
آخه عکسش اصلا چیز تحریک کننده ای نداره والا این مردای مریض با سوراخ درم تحریک میشن
بخدا من اومدم یه سوال خیلی معمولی در حد اخلاق مردا پرسیدم همه گانی ها نه صرفا که بگم اقایون بیاین
اعلانام ترکید 🫤🫤 اینقدر در خواست اومد خاک بر سرا
اصلا توجه نمی کنن طرف متاهله یا نه