2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیان

97 بازدید | 7 پست

تفاوت کیست و تنبلی تخمدان چیه 

۲۰ روزه پریودم عقب افتاده بیبی چک زدم منفی بوده منتها رابطه مقعدی داشتم 

دکتر واسم سونو نوشته ک شنبه برم ولی استرس شدید دارم 

علائم پریود و کیست و بارداری هم ک مث همه 

چیکار کنم 

عفونت باعث تاخیر پریود میشه؟

فقط رابطتت😂😂

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ده دوازده روز عقب زدم هرچی گرمی بود خوردم نشدم بیبی آزمایشم دادم منفی بود رفتم باشگاه شدم 

بعدشم رابطه مقعدی خطرناکه انجام ندین 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

منم ده دوازده روز عقب زدم هرچی گرمی بود خوردم نشدم بیبی آزمایشم دادم منفی بود رفتم باشگاه شدم بعدشم ...

من دکتر بهم گفت سونو رحم مینویسم ک ببینی کیست یا تنبلی تخمدان نباشه مغزم داره سوت میکشه 

من دکتر بهم گفت سونو رحم مینویسم ک ببینی کیست یا تنبلی تخمدان نباشه مغزم داره سوت میکشه

چیبگم والا

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫