2777
2789
عنوان

دقیقا ده ساله موهامو کوتاه نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 62 پست
مزوتراپی

درد داره ؟!

هزینش چقدره؟!

انجام بدم توی یکماه یا یکسال چقدر رشد میکنه؟!

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
موی بلند تایه حدی قشنگه

طرف ما موی خیلی بلند ملاک زیبایی محسوب میشه 

یه اشنا داریم بیست ساله کوتاه نکرده موهاش رو بچه هم داره 

وای یعنی عاشق موهاشم🥺

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شده بخاطر یکی موهاتو کوتاه نکنیچون اون بهت گفته بود دست به موهات نزن تا بلند شنو وقتی که موهات بلند ...

گفتند که او عاشق موهای بلند است

موهای من از عصرهمان روز بلند است....

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
بنظرم ارثیه من رشد موهام کلا از بچگی خیلی زیاده ۳سال کوتاه نکردم از کتفم.اومد تا پایین باسنم ک یک ما ...

ماشاالله ،خوشبحالت خواهر 

کاش منم مثل شما بودم

میخوای چیکار این همه مو

قشنگه خببب ظلمه ده ساله کوتاه نکردم فقط اینقدر رشد کرده🥺

شده بخاطر یکی موهاتو کوتاه نکنیچون اون بهت گفته بود دست به موهات نزن تا بلند شنو وقتی که موهات بلند ...

بابای دوست من بهش گفته بود اگر موهاتو کوتاه کنی نمیبخشمت، به شوخی گفته بود ولی چند روز بعدش فوت شد، موهاش الآن رو مچ پاشه، اما دل کوتاه کردن نداره😔

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
چه خبره امروز همه واسه ابراهیم رئیسی تاپیک تولد میزنن

کو ندیدم که من

گفتند که او عاشق موهای بلند استموهای من از عصرهمان روز بلند است....

گفتند که او عاشق موهای کمند است

موهای من از عصر همان روز، بلند است

او آمد و موهای مرا دید و سپس رفت

یک لحظه نپرسیدخرت دوست به چنداست

یک جمله نفرمودکه موهای توزیباست

یا اینکه دلم در سر گیسوی تو، بند است

من ماندم و موهای بلندم، که یکی گفت:

باور نکن، این شایعه ها، حرف چرند است

درد داره چهار ماه ماهی یکبار که بشه چهار بار باید انجام بدی متغیره هزینه من رفتم یک میلیون و دویست د ...

دردش قابل تحمله؟!

چقدر موهات رشد کرده؟!روی پر پشتی موهات هم تاثیر گذاشته؟

منم۱۲ساله کوتاه نکردم تا زانومه،اما جنسش زبر شده باید برم کراتین

ماشاالله عزیزم 

تورو خدا بگو من چیکار کنم موهام بلندتر بشه 

چجور موهاتو تقویت میکنی؟!

دردش قابل تحمله؟!چقدر موهات رشد کرده؟!روی پر پشتی موهات هم تاثیر گذاشته؟

قابل تحمله 

من به خاطر پرپشتی انجام دادم تأثیر داشت خدایی 

به قد موم خیلی دقت نکردم چون برام مهم نیست فقط پر باشه دوست دارم 

استرستو مدیریت کنتغذیه سالمقند و شکر و بیسکوییت اینا نخور

قند و شکر و بیسکوییت مصرفم صفره اصلا نمیخورم 

استرس خیلی دارم ولی یعنی کم کنم بلند میشه موهام؟!