2777
2789
عنوان

دقیقا ده ساله موهامو کوتاه نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 63 پست
شده بخاطر یکی موهاتو کوتاه نکنیچون اون بهت گفته بود دست به موهات نزن تا بلند شنو وقتی که موهات بلند ...

الهی بمیرم ببخشید 🥺💔

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی موهام به شدت وز هست و سفید شد تو سن کم برای وزی هرچی میزنم خوب نمیشه

روغن ارگان خیلی خوبه برام نرم شدن مو 

روغن تراپی انجام بده مرتب نزار موهات خشک بشه 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
روغن ارگان خیلی خوبه برام نرم شدن مو روغن تراپی انجام بده مرتب نزار موهات خشک بشه

هرکاری بگی کردم ولی دوباره موخوره هام برمیگرده

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧
نه بلندتر دوست دارم🥺😂همه دوستام و دخترای اقواممون موهاشون تا زیر باسنشون و یکیشون بیست ساله کوتاه ...

چه قشنگ منم ۳۶ سالگی موهام هم اندازه تد میشه احتمالا یا تا زانوم

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

اگه نمیگین حسودم ، باید بگم موی خیلی بلند ♦اصلا♦ قشنگ نیست

مویی قشنگه که تقویت شده باشه ، موخوره نزده باشه ، خوشرنگ باشه و چهره رو قشنگ کنه

موی خیلی بلند که همش بافته باشه آخه کجاش قشنگه

موی بلند رو حتی نمیشه یه براشینگ خوشگل کرد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اگه نمیگین حسودم ، باید بگم موی خیلی بلند ♦اصلا♦ قشنگ نیستمویی قشنگه که تقویت شده باشه ، موخوره نزده ...

وای من عاشقشم 🥺

هرجا یه مو بلند میبینم محوش میشم

ماشاالله عزیزم تورو خدا بگو من چیکار کنم موهام بلندتر بشه چجور موهاتو تقویت میکنی؟!

تقویت نمیکنم بستگی به ژنتیک و هورمونات داره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
اه اه حالم بهم خورد بی خیال فامیلتون خداییش زشته ادم شبیه جن میشه

وای اگر بدونی چقدر حسرت این مو بلندارو میخورم 🥺