چیکار کنم رشد کنه ؟!اصلا رشدش متوقف شده نمیدونم چرا
نوک گیری هم زیاد میکنم ولی موثر نبوده برام
دوستم هشت ساله کوتاه نکرده تا زانوهاشه 🥺
تورو خدا یه راه جلوم بزارید بشدت هم کم پشت شدن موهام ما ارثی موهامون پره
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
شده بخاطر یکی موهاتو کوتاه نکنیچون اون بهت گفته بود دست به موهات نزن تا بلند شنو وقتی که موهات بلند ...
الهی بمیرم ببخشید 🥺💔
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی موهام به شدت وز هست و سفید شد تو سن کم برای وزی هرچی میزنم خوب نمیشه
روغن ارگان خیلی خوبه برام نرم شدن مو
روغن تراپی انجام بده مرتب نزار موهات خشک بشه
اگه نمیگین حسودم ، باید بگم موی خیلی بلند ♦اصلا♦ قشنگ نیستمویی قشنگه که تقویت شده باشه ، موخوره نزده ...
وای من عاشقشم 🥺
هرجا یه مو بلند میبینم محوش میشم
اه اه حالم بهم خورد بی خیال فامیلتون خداییش زشته ادم شبیه جن میشه
وای اگر بدونی چقدر حسرت این مو بلندارو میخورم 🥺