2777
2789

حتما بایدباهاشون‌دوست باشم؟

راحت نیستم باهاشون

چکار کنم به نظرتون

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه به عنوان همکلاسی باهاشون وقت بگذرون به نفعت هم هس مطمئن باش

چرا به نفعمه؟

چجوری وقت بگذرونم 

باهاشون راحت نیستم حتی بخاطر اونا زیاد غایب میشم نمیخوام ببینمشون

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

تنهایی خیلی بهتره دوستا ضربه میزنن

من کلا باهاشون راحت نیستم بیشتر روزا غایبن که نبینمشون

چه ضربع هایی میزنن؟

ن عزیزدلم حتما نباید خلاف میلت رفتار کنی

فقط میدونی چیه فضای اطرافتو واست سم میکنن

آدما؛ این موجودات عجیبه دوپا وقتی یکی تک میفته هر تلاشی میکنن اذیتش کنن چون فکر میکنن طرف خودشو گرفته نمیدون بابا اون حاله دلش اینجور خوشه

ب حضرتعباس اگ بفهمن...

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
چرا به نفعمه؟چجوری وقت بگذرونم باهاشون راحت نیستم حتی بخاطر اونا زیاد غایب میشم نمیخوام ببینمشون

این همه مدت گذشته هنوز راحت نیستی؟ .

به عنوان همکلاسی باهاشون وقت بگذرون همه چی و نگو رفیق حساب نکن!! وا دییرامون هم همین و بهمون میگن 

به عنوان دوست نباشین همه چیو برا یه نفر تعریف نکنین چون سرمون اومده بهتون میگیم و ... 

امه چرا دختر خوب

میشم برات،سنگ صبور🤍

من کلا باهاشون راحت نیستم بیشتر روزا غایبن که نبینمشونچه ضربع هایی میزنن؟

دورو ان ی سری بعضیا عادات بد منتقل میکنن  بعضیا خودشون که بدن بقیه ام با خودشون تو مرداب میکشن

پشت سر حرف زدن دروغگویی نارو زدن ضربه زدن همه چی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
ن عزیزدلم حتما نباید خلاف میلت رفتار کنیفقط میدونی چیه فضای اطرافتو واست سم میکننآدما؛ این موجودات ع ...

منم همینجوری یه دختر گرفته الکی باهام چپ شده

اصلا الان از هیچکدومشون خوشم نمیاد 

نمیخوام ببینمشون به همین دلیل هرروز غیبت دارم

این همه مدت گذشته هنوز راحت نیستی؟ .به عنوان همکلاسی باهاشون وقت بگذرون همه چی و نگو رفیق حساب نکن!! ...

تازه یه ماهه رفتم مدرسشون

اصلا نمیخوام در حد همکلاسی هم باشم باهاشون نمیخوام تنها بمونم باهاشون نمیدونم چرا

یکی هم خست همش بهم گیر میده مثل دبستانیا

این همه مدت گذشته هنوز راحت نیستی؟ .به عنوان همکلاسی باهاشون وقت بگذرون همه چی و نگو رفیق حساب نکن!! ...

چجوری مثل همکلاسی باشم باهاشون یعنی چی

ب جز اینکه همه چیو تهریف نکنم دیگه چکار کنم

منم همینجوری یه دختر گرفته الکی باهام چپ شدهاصلا الان از هیچکدومشون خوشم نمیاد نمیخوام ببینمشون به ه ...

الکی غیبت نکن 

خوش به حالت واقعا کاش من هم دغدغه ام همکلاسی بیکار و مشکل دار بود

چه کاریه صمیمی نباشفقط در رابطه با درس ها ارتباط داشته باش که سخت بهت نگذره

یعنی چی چجوری؟

اونا اخه مسخرم میکنن و گاهی باهام لج میشن فکر کنم به همین خاطره که خوشم نمیاد صمیمی باشم باهاشون

اصلا موقعی که معلم نیست سر کلاس باهاشون نمیشینم ارومم نمیاد باهاشون وقتم دیر میگذره 

چکار کنم به نظرت

الکی غیبت نکن خوش به حالت واقعا کاش من هم دغدغه ام همکلاسی بیکار و مشکل دار بود

اخه خوشم نمیاد از جو مدرسه و دانش اموزا🤧

چرا دغدغت چیه؟