2777
2789
عنوان

قلیون کشیدم شوهرم ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 85 پست
ی چیز شخصیه .بیخود ناراخت شده

بهش گفتم من اختیار خودمو دارم دلم بخواد میکشم دلم بخواد نمی کشم 

میگه تو مال منی اختیارت دست منه منم گفتم اختیارم دست خودمه ماله هیچکسم نیستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا بیشتر موقه ها به خاطر شوهرم نمی تونم بکشم یا اگه میکشم به دلم نمی شینه چون یه جوری نگات می کنه ...

من یه بار از دهنم در رفت گفتم مجردی خونه خاله م کشیدم الانم از کنار قلیون رد بشیم مگه اره تو سابقه داری😄

بهش گفتم من اختیار خودمو دارم دلم بخواد میکشم دلم بخواد نمی کشم میگه تو مال منی اختیارت دست منه منم ...

بیخشید ماها انسانیم و قدرت تصمیم گیری داریم .

یعنی چی اختیارت دست منه .برده داریه مگه

دقیقا بیشتر موقه ها به خاطر شوهرم نمی تونم بکشم یا اگه میکشم به دلم نمی شینه چون یه جوری نگات می کنه ...

جالبه شماکه اهل قلیون هستید شوهر سالم دارید و من ک ازاین چیزا متنفرم شوهرم دود و دمی بود😂

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

اگه از اول موقع آشنایی باهات شرط کرده که از دود بدش میاد پس نباید بکشی حتی سالی یه بار

منم برعکس همین مشکل با شوهرم دارم. ولی اون میره خونه مامانش اینا میکشه

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

ولش کن بابا حالا دو پک قلیون چیه بخاطرش قهر کنه..اهمیت نده

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

شوهر منم زنگ زدم بهش ببینم کجاس واسه شام دیر کرده گفت قهوه خونم 😐😐😐 خیلی خودمو کنترل کردم دعوا نکنم 

اخه چرا با خودتون این کارو میکنید کم مریضی و عامل بیماری هست خودتونم بیشتر اسیب میزنید به خودتون؟ نکنید لطفاً بخاطر خودتون نه پارتنرتون

بهش گفتم من اختیار خودمو دارم دلم بخواد میکشم دلم بخواد نمی کشم میگه تو مال منی اختیارت دست منه منم ...

اگر اختیارِ هر کی با خودشه که هرکی هر کی میشد

میشه کسی شوهرش خیانت کنه و ناراحت نشه بگه بدنِ خودشه دوس داره بره با کسی بخوابه

همه چیز به همه کس ربط داره

همونطور که شوهرت مالِ توعه و اجازه نمیدی یه سری کارا بکنه

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.