2777
2789
عنوان

حس ششمی هست یا کسی فا ل بگیره خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارع اما سخت

مرسی مرسی 

برات صلوات میفرستم 

اگه چیز دیگه ای حس میکنی میشه بگی لطفا 🙏

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
مرسیانگار ی مانع هست مشکلیکی ناراضیه و سخت راضی میشع

اوهوم خانواده من ناراضیه و فکر کنم مادر ایشون 

خیلی دقیق بود 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰