2777
2789
عنوان

چرا میگن مرد بور خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 27 پست

نه بابا چه مشکلی نامزد منم موهاش خرماییه تازه از منم سفید تره خیلیم خوشگله بور متوسط نه خیلی زیاد 

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصل ادمشه چه ربطی به رنگ موهاش داره

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
اینم متعادله تو عکسایی که هوا ابریه بوریش‌مشخص نبود

بیخیال گلم مهم اینه تو مشکلی نداری مگه بور چشم خیلیم خوبه

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰

نه هرکی گفته مرد بور زشته غلط کرده

بدش سمت من🤣

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

چشم رنگی نیست خیلی طلایی هم نیست روشن روشن باشه

پس مبارکه دیگه بور نیست که نگرانی 

مرد بور یکی چشم رنگی سفید مو طلایی اینا این آقایون چون خیلی به خودشون میرسن یکمم خوشگلن همه میگن مثل خانما هستن سریع آدمای خرابی هستن ببخشید