2777
2789
عنوان

چرا میگن مرد بور خوب نیست

256 بازدید | 27 پست

خواستگارم  لیسانس عمران داره می خواد ازمون نظام مهندسی شرکت کنه و لوازم یدکی فروشی داره که از درآمدش خیلی راضیه 

پدرشون ۲ تا خونه به اسم دوتا برادر زده 

اخلاقی خیلی ملایم و خوبه و خط قرمزاش دقیقا خط قرمز خودمه دروغ و خیانت و پناهنکاری خط قرمز منم هست 

قدش شاید ۳ یا ۵ سانتی متر از خودم بلندتر باشه که گفت مشکلی نداره با این اختلاف قد و موهاش حالت خرماییه ولی من سبزه و مشکیم 

وضع مالیشون از ما خیلی بهتره ولی گفت ملاک ما وضع مالی عالی نیست اینکه طرف زندگی کن باشه سر و صدا نکنه و درگیری نباشه و آروم باشه ملاکه چون تو خانواده اشون اصلا طلاق ندارن

معرفی کردن تلفنی صحبت کردیم قراره این هفته با مادرش حضوری بیان خونمون 

ولی خواهرم دیدش یه جوری صورتش کج شد گفت بوره مگه مشکلی داره بور بودن مرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا بور بودن یا نبودن مگه مشکلش چیه

مهم اینه ک شخصیتش خوبا

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

انقدر بدم میاد وقتی عکس خواستگارت رو به کسی نشون بدی و بگه زشته و فلان اه 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰