2777
2789
عنوان

از مادربزرگم متنفرم

106 بازدید | 10 پست

هرروز خودشو خونمون دعوت میکنه اونوقت سه ساله یکبار مارو دعوت نکرده و تواین سه سال من یکبارم خونشون نرفتم.

هرسری هم میاد من و مامانم بحثمون میشه مثل امروز عذاب وجدان میگیرم😔

اصلا خیرخواه نیست و فقط دنبال اذیت کردنه با بقیه بچه هاشم کاری نداره کل مشکلاتش رو دوش خونواده ی ماعه اما بازهم از ما خوشش نمیاد بلاهایی سرمون اورده که هیچوقت از دلم نمیره کل بچگیمو نابود کرده تو عمرم فقط یکبار از مامانم سیلی خوردم اونم سر این آدم بوده و مامانم نمیخواد قبول کنه مامانش به دردنخور ترین آدمه.

حسرت خونه ی مادربزرگ رفتن و شب نشینی مونده رو دلم،حسرت محبت از مادربزرگ مونده رو دلم 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره بزار به حساب افکار قدیمی و پیر بودنش اومد برو توی اتاقت یا بیرون

افکار قدیمیش فقط برای ماعه؟!

با بقیه نوه هاش عالیه تولداشونو واسشون کادو میگیره یکبار بچه بودم عید رفتیم خونشون قایمکی از من به نوه ی پسریش عیدی داد منم واقعا ناراحت شدم،تاحالا چه مالی چه جانی در خدمت خانوم بودیم پسرش هیچکاری واسش نکرده هرسری خوشگذرونی باشه تشریف میاره به مامانش سرمیزنه

میخواستم برم بیرون مامانم نشست گریه کردن که مامانم ناراحت میشه اگه بری میفهمه از اومدنش ناراحتی

تاحالا چندبار که اومده اصلا از اتاق نیومدم بیرون اما اصلا واسش مهم نیست هردفعه ام میاد میگه دیدم نمیاید خونمون من اومدم😐هیچوقت روم نشد بگم دعوت میکنی که بیایم

منم یادم نمیاد یکبار مادربزرگم سفره داری کرده باشه حتی خونمون نمیاد شاید سالی یکبار ببینمش دیگه چند ...

اون که نمیاد خیلی خوبه اما واسه ماهرهفته مهمونی میگیره بچه هاشو دعوت میکنه به ما یکبارم نگفته

من هیچوقت طعم شیرین مادربزرگ داشتن رو نچشیدمو همیشه حسرت نداشتنش رو خوردم🙁

برای ما که کلا طعم تلخ بود شیرینیی نداشت

من چون نداشتم به همون تلخشم راضی بودمتلخشم برام شیرین بود

ای کاش منم نداشته باشم

ماهی یکبار روانمو میریزه بهم کلا دوروز تو ماه خونه ام اونم با حضور این همه چی خراب میشه

ببین درک میکنم منم تقریبا همچین مادربزرگی داشتم ولی اینکه میگی هر روز خودشو خونتون دعوت میکنه به‌نظر ...

مامان من فقط دخترشه؟!و اینکه ایشون مادربزرگم نیستن؟!هرهفته همه ی بچه هاشو دعوت میکنه یکبار به ما نگفته شماهم بیاید دورهم باشیم

انشاالله مادرشوهرتون هرروز تشریف بیاره خونتون کنارهم باشید به هرحال خونه ی پسرشه.