2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو🥺

148 بازدید | 21 پست

بچه ها من سه ماهی میشه ریزش شدییید مو گرفتم 

بیش از اندازه موهام میریزه 

جوری که جرعت نمیکنم موهام رو شونه کنم و هفته ایی یبار شونشون میکنم 

یعنی دست میارم توشون یه عالمهههه میریزه 

موهام تا نصف باسنمه خیلی کم پشت شدن و توی سرمم خیلی خالی شده 😔

تورو خدا بدادم برسید اصن چرا یهویی اینجوری شده؟

چیکار کنم ریزشش قطع بشهه 

هزینه دکتر ندارممم🥺

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رفتم دکتر بهم قرص داد یک ماه خوردم تموم که شد ریزش مو برگشت خیلی شدید تر از قبل، اینبار سراغ دارو نرفتم از شامپو سرشور سبغ استفاده میکنم خیلی کمتر شده ریزشم

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

من رفتم داروخونه یه شامپو داد که اصلا تاثیر نداشت یه قرص داد که خوب بود ولی من نتونستم بخورم 

خیلی مقاومت کردم ولی بالاخره موهامو کوتاه کردم و راحت شدم اصلا انگاری هم تمیز و سبک شده هم دیگه ریزش نداره

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
پودر‌گیاهی ابردوا استفاده‌کنین عالیه

خوراکی هست ؟!

چنده قیمتش حدودا؟

عطاری یا دارخونه تهیه کنم؟

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
حتما باید آزمایش خون بدی که ببینی کم بود آهنه یا مشکلات هورمونیه

اهن بدنم اتفاقا کمه کم خونم 

یعنی بخاطر اونه؟! اخه چندساله کم خونی داشتم انقدر ریزش نداشتم خیلییی کم

من رفتم دکتر بهم قرص داد یک ماه خوردم تموم که شد ریزش مو برگشت خیلی شدید تر از قبل، اینبار سراغ دارو ...

پس منم امتحان میکنم

خدا کنه درست بشه انقدر بخاطرش ناراحتم خدا میدونه

من شامپو سبز هیدرودرم زدم موهام دیگه نمیریزن

عزیزم چند قیمته؟!