2777
2789

خوب دختر خالم تو یه جمع بودیم نمیخواست حرفی که میخواد بزنه رو تو اون جمع بگه برا همین بمن گفت پیوی یکی رو بیار منم همینجوری زدم رو استادم دختر خالمم نوشت خاکبرسرت رو اینم کراشی؟

منم میخواستم جوابشو بدم یهو فرستادم براش 

اونم همون لحظه سین کرد منم سریع حذف کردم ولی فکر کنم خوندش 

و حالا جالبش اینکه که اونم آقاست حالا چه گوهی بخورم با این سوتی لابد فک میکنه من با اونم رو اون کراش دارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بیکاره بی آرررر😁

هیچی عذرخواهی کن بگو اشتباه شده 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه اینا یا شادو میگی بعد از حذف کردن سین میخوره الکیع

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یاد مامانم افتادم داشت میخوند پیرهن صورتی دل منو برددی 

یهو دستش رفت رو وویس فرستاد تو گروه خانوادگی فقط واسه خودشم حذف کرد 

بعد مامان من تو فامیل یه ادم خیلی خشک چادریه🥹😂

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
یاد مامانم افتادم داشت میخوند پیرهن صورتی دل منو برددی یهو دستش رفت رو وویس فرستاد تو گروه خانوادگی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂😂

میشم برات،سنگ صبور🤍

🤣😂😂😂😂 چجوری زنده ایم من و تو موندم

داشتم برا دوستم از آرلبشگاه تعریف میکردم معلممون گفت یهو که خوب دیگه چی ادامه بده من از خفت رفتم زیر زمین🤣🤣🤣🤣🤣

بیکاره بی آرررر😁