یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بسه دیگه انقد رل رل میکنید کی میخواید بفهمید پسرا نه عاشق شمان نه میخوان باهاتون ازدواج کنن فقط براشون سرگرمی هستید ۸۰ درصدشونم متاهل هستن ارزش خودتونو حفظ کنید آخه این نر ها چی هستن ک باهاشون جیک تو جیک میشید
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
عزیزم شما اگ اینم نمیگفتی ما خودمون میدونستیم ک ایشون تو این سه هفته حالش خوب بوده، حتی بهتر از حال ...
دمت گرم
واقعا نمیتونم درک کنم ما زنا و دخترا چرا انقد ساده و احمقیم دور از جونمون
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
به هر حال من خوشحالم که حالش خوبه و حتما دلیل قانع کننده ای داشته ، دلیلی نمیبینم با سر و صدا و داد بیداد مشکلم رو حل کنم ، دوتا ادم بزرگ و بالغ ایم🙏♥️