2777
2789
عنوان

ی مرضی گرفتم ب ابلفضل 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 27 پست
جانم

جانت بی بلا 💚

حضرت ابوالفضل حرمت داره اسمشونو دیگه هیچ وقت اینجوری ننویس 😘

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جانت بی بلا 💚 حضرت ابوالفضل حرمت داره اسمشونو دیگه هیچ وقت اینجوری ننویس 😘

🫀

این چ حرفیه ک میزنی من خودم حضرت ابوالفضلو یجور دیگه دوس دارم کیبوردم اینجور تایپش میکنه😐

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯
منم هم از داخل هم از بیرون اوضاع من خیلی بد تره😬😬

خیلی بده

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯
وای اسی برای خودت جریمه تعیین کن هروقت کندی مثلا خودتو جریمه کن یه جریمه سخت ها

اصن حواسم نیستا بعد میفهمم کامل دراوردمشون

🫀این چ حرفیه ک میزنی من خودم حضرت ابوالفضلو یجور دیگه دوس دارم کیبوردم اینجور تایپش میکنه😐

من ازتون خواهش کردم 

من ظاهر قضیه رو دیدم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من ازتون خواهش کردم من ظاهر قضیه رو دیدم

عجب

عی اون داخل لبو هم گوشتشو هم میکنمخیلی بده

خیلی گاهی خون هم میوفتههه مخصوصا وقتایی که خوراکی نمکی یا لیمو ترش میخورم خیلی بده

امشو میرم محلشان یک شری برپا موکونومممم دیشدیریدیدین دین 😎🕺💃                                     https://abzarek.ir/service-p/msg/2011893

🥲💔

تمرین کن گلم 

خودت رو تنبیه کن مثلا بگو اگه این کار رو کردم باید حتما فلان کار رو انجام بدم من خودم میخواستم ریزه خواری رو ترک کنم اینطوری گفتم که بابت هر بار ریزه خواری باید یه لیوان آب بخورم برام خیلی خوب بود طوری که خوراکی که میدیدم ازش فرار میکردم

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

خیلی گاهی خون هم میوفتههه مخصوصا وقتایی که خوراکی نمکی یا لیمو ترش میخورم خیلی بده

عییی خیلییی

تمرین کن گلم خودت رو تنبیه کن مثلا بگو اگه این کار رو کردم باید حتما فلان کار رو انجام بدم من خودم م ...

مرسی فداتشم 

مرسی فداتشم

خدا نکنه عزیز 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃