2777
2789
عنوان

من فهمیدم چرا مادرشوهرم که زن بابایه همسرمه از من خوشش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 21 پست
عزیزم ناراحت نباش منم ازاین کنایه ها زیاد شنیدم حالا خوبه خودشون هیچ تحفه ای هم نیستند منم وندباراشا ...

منم هیچ جوابی ندادم ولی حس میکنم جواب ندادنم باعث شده فک کنه تو باغ نیستم ک هیچی نمیگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم هیچ جوابی ندادم ولی حس میکنم جواب ندادنم باعث شده فک کنه تو باغ نیستم ک هیچی نمیگم

کاش من ازروز اول جواب داده بودم که الان اینجور نشه خیلی هارشده بی شعور 

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
اتفاقا بها نمیدم که مدام متلک میندازه یطوری حرف میزنه انگار من از پشت کوه اومدم حالیم نبست هیچی

خب دفعه اول جوابشو داده بودی آنقدر باد نمی‌شد هی هیچی نمیگی اونم میگه آره حتما حق بامنه

باید جواب بدی اما کم محترمانه و سرسنگین 

ببین کاملا خونسرد باش چون اون میخاد ی الم شنگه بپا کنه دیده عروس خوبی هستی میخاد تورو عصبی کنه تا ی بهونه گیرش بیاد 

اصلا وارد بازیش نشو