2777
2789
عنوان

میگم من فقط دو‌ مانتو دارم و یک پالتو …

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 76 پست
اره و شدم و البته جایی هم نمیرم هیچ جا نه پارکنه رستوران نه کافه فکر کنم بازنشسته شم یک راست از خونه ...

خدا نکنههه نگوووو سن زیادی ندارییییی

به خدا من خیلی دوستای باشگاهم ‌کلاس زبانم هم سن خودتن حتی خیلی بزرگتر ولی همش فکر خرید کردنن 

چون باهاشون بیرون زیاد میرم 

اونا هم شاغلن

به خدا گفتم شاید مال یه شهر کوچیکی 

اخه دخترا و زنای تهرانی خیلی اهل مد و تیپ زدنن

حس میکنم افسرده شدی

پولاتو چیکار می‌کنی پسبا تور برو مسافرت کیش قشم شیراز حیف نکن عمرتو

اخه تنهام دوستی ندارم اگر هم بخوام برم با پدر مادرم پول سفر اونها رو باید بدم حالا اینش به کنار به پدرم میگم بریم سفر نمیاد مادرم از هواپیما میترسه خودمم عرضه رانندگی جاده رو ندارم 

فعلا باور کن حدود ۳۰۰ میلیون دادم پدرم که خونه ویلایی باغش رو درست کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاغلی ؟ مثلا چی میخری ؟به نظرت چون جایی نمیرم منطقی هست این میزان خرید ؟

اره شاغلم .. مثلا چند روز پیش براش کفش طبی خریدم گاهی لباس خونه میخرم یه بار پالتو خریدم.. چون لباس فرم داری منطقیه من نصف خریدام واسه سرکاره چون لباس فرم ندارم میخوام لباسام شبک باشه.. اما خب سعی کن دو سه دست لباس شیک بخری و استایل کنی که داشته باسی لازمت میشه

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
اخه تنهام دوستی ندارم اگر هم بخوام برم با پدر مادرم پول سفر اونها رو باید بدم حالا اینش به کنار به پ ...

عزیزم با تور برو هتل های لوکس رو تجربه کن شهر های مختلف ،رستوران های خفن

تو همکار هات ببین کسی هست باهاش برو یا تنهایی اونجا با کسی اوکی میشی بلاخره 

حیف نیست کار کنی مسافرت نری 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
خدا نکنههه نگوووو سن زیادی نداریییییبه خدا من خیلی دوستای باشگاهم ‌کلاس زبانم هم سن خودتن حتی خیلی ب ...

اره من اصلا نرمال نیستم این هم حسی بود که خانواده ام بهم انتقال دادند آدم حساسی ام مثلا یک حرف کوچک ازشون بشنونم لج میکنم و دیگه مثلا هیچی نمیخرم 

پارسال مامانم گفت برای عروسی لباس نخر دیگه کلا تصمیم گرفتم نه جایی برم نه خونه فامیل نه چیزی بخرم ولی براش طلا خریدم تا کمی شرمنده بشه ولی خوب عمرا فایده داشته باشه 

اخه اون غروری زیاده من هم خوشم نمیاد برم براش بخرم میدونی صورت خوشی نداره چون باید با هم بریم خرید و ...

براش بعنوان  کادو بخر باهاش نرو خرید یهویی براش بخر حتی با فروشنده صحبت کن اگه هر چی شد بتونی عوض کنی

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
اره شاغلم .. مثلا چند روز پیش براش کفش طبی خریدم گاهی لباس خونه میخرم یه بار پالتو خریدم.. چون لباس ...

اخه وقتی هیچ جا قرار نیست برم هیچ وقت

نه دوست پسری نه ازدواجی و نه حتی دوستی 

البته به شدت درونگرام و حوصله جمع و شلوغی رو ندارم 

عزیزم با تور برو هتل های لوکس رو تجربه کن شهر های مختلف ،رستوران های خفنتو همکار هات ببین کسی هست با ...

اخه همکارام متاهل بعد کلا از همکار خوشم نمیاد یک جوری اند چرا خوب حیفه

پولهام رو همش رو میدم طلای ابشده میخرم فقط 

خودت بخر برای خودت برای مامانت برای پدرت

ببین میخرم برای اونها بخصوص اینترنتی چون باور کن اعتماد به نفس خرید حضوری رو هم ندارم 

مثلا برای مامانم طلای اینترنتی خریدم 

ولی پولهای خودمم بیشتر ابشده میخرم