2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام وقتی جاریم میاد منو تحویل نمیگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 93 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره جاریم خیلی خوبه آخه میگن هیچ موقع با جاریت تو یه تیم نرو میترسم بعد باور میکنی جاریم باهام خوبه ...

بنظرم من با جاریت خوب شو‌‌و‌رفت امد کن‌ولی هیچ‌وقت غیبت نکن و‌حد‌و‌مرز رو‌نگهدار

برسه روزی که منم تیکر بزنم
شنیدی میگن بعضیا مهره مار دارن جاری منم همینجورینگاه کلا مادرشوهرم عروساش یکی از یکی بهتر ولی خب یکی ...

فکر میکنم انقد که مجلس گرم کن شدم انگار براشون تکراری شدم من میخواستم در خواست آهنگ های باحال خوب بدم جواب منو نمیدادن از بقیه نظر میخواستن دیگه تو جمعشون نمیرقصم چون اونا فک میکنن مثل همیشه بلند میشم مجلس گرم میکنم 

جاریم خیلی مهربون خوبه باهام منم دوسش دارم با اون مشکلی ندارم فقط رفتار بقیه اذیتم میکنه

کلا هر‌جایی که جات نیست و‌میبینی نمیشه ووکسی نمیخوادت نباید خودتو‌کوچیک‌کنی اصلا هم ربطی به این ندار ...

منم الان هیکلم بهم خورده وخیلی داغون شدم ولی جاریم هیکلش خوبه چیزای شیکی هم میتونه بپوشه شایدم از همونه

مشکل اینکه شما وابسته به اونا هستی.

همه کامنت هاتو بخون

هی گفتی من تنهام

بچه هام تنها میموننن

دیگه کسیو نداریم..

همین ک خودتو و بچه هاتو وابسته اونا کردی،یک ویژگی منفی هست برای یک مادر ک دوتا هم بچه داره..

من اگر بخوام از تنهاییم بگم فکر کنم شما بشینی گریه گنی از تصورش، ولی به قدری خودم و بچه هام باهم بهمون خوش میگذره و برای خودمون حال میکنیم بقیه دنبال ما هستن.

منم مثل جاریتم بقیه دور من جمع میشن و توجه میکنن

و دنبال حرف زدن با من هستن، یکوقت هم برم جایی کسی بهم توجه نکنه، اینقدر اعتماد به نفس دارم میگم خودشو در حد من نمیبینه ک نزدیکم نمیشه..

💕

منم الان هیکلم بهم خورده وخیلی داغون شدم ولی جاریم هیکلش خوبه چیزای شیکی هم میتونه بپوشه شایدم از هم ...

اره اینا از کمبوده بخودت برس از اینا اینا استفاده کن پیشرفت کنی‌

برسه روزی که منم تیکر بزنم
مشکل اینکه شما وابسته به اونا هستی.همه کامنت هاتو بخونهی گفتی من تنهامبچه هام تنها میموننندیگه کسیو ...

آره دقیقا همینطوره جاریم چقد درست گفتی عزیزم من چطور رفتار کنم اعتماد به نفس توی جمع چطوره مثلا کسی باهام حرف نزنه چیکار کنم تو جمع نمیشه که برم تو گوشی بدتره

آره امروز از غصه چیزی نخوردم تصمیم گرفتم رژیم بگیرم

اینا ظاهر قضیه است عزیزم.هرجور هستی خودتو دوست داشته باش و لباس حوب بپوش و به خودت برس..دلیل نمیشه اضافه ورن داری همه چیو ربط بدی به اون..جاریت بد ریخت و تیپ و هیکلم بشه باز مطمئن باش دورش هستن

چون باهاش حال میکنن.

💕