2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام وقتی جاریم میاد منو تحویل نمیگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 94 پست
من کلا وقتی میرم خیلی میرقصم و شادم تقریبا مجلس گرم کن ولی اونا انگار دوس ندارن با من برقصن اصلا نگا ...

خب تا الان اینجوری بودی دیدی نتیجشو تغییر بده ببین بعد چجوری میشن

دیگه خیلی خشک و رسمی باش باهاشون

اصلا واسه کمک از جات تکون نخور

من طبقه پایین مادر شوهرم هستم

برلی همین اونو بیشتر دوست دارن چون شما همیشه دم دستشون هستی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از نامردیشون خیلی ناراحتم که باهام خوبن ولی وقتی جاریم باشه با اون خیلی خیلی خوبن انگار من اصلا وجود ...

خب این اخلاقو خیلی خانواده ها دارن ک جو رقابتی بندازن بین عروسا 

مادرشوهر منم همینه 

درنهایت به نفع خودشون میشه

خب تا الان اینجوری بودی دیدی نتیجشو تغییر بده ببین بعد چجوری میشندیگه خیلی خشک و رسمی باش باهاشوناصل ...

آخه جاریم خیلی کمک میکنه همیشه همش تعریف می‌کنن که خیلی فرزه عین فر فره من هیچ کاری نکنم به نظرت

خودم خیلی دوست دارم فاصله بگیرم ولی بچه هام تنهان چون خودم کسی ندارم نه خواهری نه آشنایی خودمم تنها ...

اتفاقا چون تنهایی دورو‌برت کسی نیست اینجوری میکنن منم همینم چون تنهام همیشه تک‌میوفتم الان بچمو‌گذاشتم مهد بهتره 

برسه روزی که منم تیکر بزنم
خب دیگه پس بخاطر همینه احتمالاشما خیلی کوچیکتری ازشون

آخه کلا باهام خیلی خوبن اصلا این سن به چشم نمیاد 

مثلا عکسا شون همش بهش نشون میدن همش تشویقش میکنن جلو همه از اون تعریف میکنن

اونا با جاریم اینا همه همسن هستن من ۱۰ سالی کوچیکم

ببین تو هر سیاستی بخرج بدی

چون طبقه پایینشون هستی

بازو اوضاع همینه

یعنی منتظر تغییر رفتار نباش ازشون

درعوض روی خودت کار کن که برات اهمیتی نداشته باشه

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
کارشون زشته من یه خواهرشوهرم وقتی دوتا عروسا میان خونه مادرم هم پیش هردوتا میشینم هم با هردوتا حرف م ...

آره واقعا اگه یهو غیب بشم اصلا نمیفهمن که نیستم انقد موقعی که اون هست بهش توجه دارن