2777
2789

بابام پاهاش درد میکنه طوری که بیچاره نمیتونه بشینه پاشه کارگری میکنه از سر‌نداری تواون سن

مامانم دوماهه سرش درد‌میکنه بیماری اعصاب داره زیر نظر دکتر‌اعصابه چن وقتی معدش درد میکنه کل سیستمش بهم ریخته بابام هرچی‌پول داشت خرج مامانم کرد سی تی اسکن‌ام‌آر ای نوار مغز نوار قلب ویزیت دکتر دارو میگه یخچالمون پره دارو نمیدونم کدومو بخورم 

زندگی خودمم‌که پر مشکله بچم طفلی مریضه از هفته ی پیش سینش عفونت کرده نه خواب داره نه  اروم قرار باباش میگه چیزیش نیست واسه چی شلوغش کردی جوشونده بده خوب میشه بچم داره از دستم میره اندازه دنیا دلم‌گرفته یخچالمونم سوخته فکرکنم از دیروز که برقا رفت اومد‌روشن نمیشه من موندم و یه عالمه بدبختی 

نمیدونم چطور فردا بچمو ببرم متخصص اطفال ببینه چون دولتی بردم عمومی خوب نشد توروخدا میشه براش حمد بخونید

وای خدا بانیش رو از روی زمین برداره 

خیلی ناراحت کننده هست😔😔

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیا منم برات یکم بگم باهم گریه کنیم.ماهم ن در حیاط داریم همینجوری تو خیابون بدون در حیاط بچم طفلی ۴ماهشه گردنش کجه باید ببرم دکتر هیچ پول ندارم .ن پیاز ن سیب زمینی اون بچمم هی میگ گشنمه .درحالیک پدرشوهرم ایما پولداااااار ولی اصلن ب روی خودشون نمیارن کمک کنن ماهم نمیگیم شوهرم غرورش نمیزاره .با شوهرمم بحث کردم چن روز همش دعوا