2777
2789
عنوان

دانشجو ها چطوری درس می خونید

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 22 پست
دلم می خواست الان بر میگشتم به اون زمان اون موقعه حداقل می دونستی نهایی سال قبل چه شکلی بوده کنکور چ ...

واییی منم دقيق تایم کنکورو به الان ترجیح میدم 

اون موقع همه چی واضح تر بود

واییی منم دقيق تایم کنکورو به الان ترجیح میدم اون موقع همه چی واضح تر بود

اره الان خیلی نامشخصه همه چی

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا خوب نیس😔به استرسش نمی ارزه به اعصاب خوردی هاش نمی ارزه

بری دانشگاه میگی چرا اینقدر آزادم درس ها تلنبار شد 

فقط از تو یه خواهش دارم جوری بخون که سال دیگه تو دانشگاه حسرت شهر یا رشته مورد علاقت نخوری بخدا از رو تجربه میگم تایم کنکوری شده ببخشید بمیری هم بخون ارزش درس خوندن خیلی هست یک روز هم حدر نده وقتتت

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بری دانشگاه میگی چرا اینقدر آزادم درس ها تلنبار شد فقط از تو یه خواهش دارم جوری بخون که سال دیگه تو ...

تمام تلاشمو میکنم

امرور یه اطلاعیه دیدم میگه اگه فرهنگیان قبول شید یا اگرم نشید حق انتخاب رشته دانشگاه سراسری رو ندارید 

انقد استرس گرفتم که حد نداره😥

تمام تلاشمو میکنمامرور یه اطلاعیه دیدم میگه اگه فرهنگیان قبول شید یا اگرم نشید حق انتخاب رشته دانشگا ...

بنظرم اصلا فرهنگیان نزن اگر هدفی به جز اون داری اونو برو چون دوستای من خیلی‌هاشون فرهنگیان نیاوردن نمر هاشون خوب بود ظاهری برای مصاحبه این چیزا قبول نشدن دیگه دوستام خیلی هاشون پشت کنکوری شدن 

اگه هدفی مثل روانشناسی حقوق پزشکی دارو اینا داری کنکور خودت بچسب فرهنگیان نزن

هدف اصلیم فرهنگیانه گفتم اگرم نشد حسابداری برم

اها خب فرق میکنه شرایط موفق باشی ایشالله که میاری فرهنگیان