2777
2789

پسرم چن وقت پیش گف گوشم بسته شده بدجوری ترسیده بود. درد شدیدم میکرد. بردیم دکتر گف شنواییش خوبه فقط جرم داره باید بشورین. دکتر قطره داد گف س روز بریزین بیایین.  

نگرانم اخه اینجا زیاد خوندم گوش بچه رو نمیشورن امکان داره پرده گوش پاره شه. چ کنیم. دکترشم بنی محمدی متخصص و جراح گوش حلق بینیه.  لوزه پسرمم پارسال عمل کرد.  بهش گفتم مشکلی پیش نمیاد گف ن چ مشکلی 

خب نگران نباش 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

نه مشکلی نیست نگران نباش

خیلی نگرانی از یه متخصص دیگه بپرس

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه میلادم بردیم ی دکتر دیگه ام بردیم گف اصلا گوش بچه رو نمیشورن چون تکون میخوره پرده پاره میشه

نمیدونم والا 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

خیلیا گفتن اصلا ب بچه نباید قطره بریزی. بخاطر همون میگم

اون قطره که داده برای اینکه جرم گوشش رو راحت جرم گیری کنه

قطره که میدن برای دخترم به خاطر گوش دردش دکتر قطره داد

اما شستشوی گوش تو سن پایین اگه میگن انجام نمیدن ببرش پیش یه متخصص دیگه ببین نظر اون چیه 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
یجا خوندم نوشته بود اگه بشورین دگ عادت میکنه هر چن سال یبار باید بشورین 😢

جرم گوش به طور طبیعی با حرکت فک و بدن بخش کمیش میاد بیرون بقیه میمونه که نیازه

اما بعضی گوش ها به خاطر اینکه جرم زیاد تولید میکنه یا حفره گوش کوچکه زود جرم گیر میکنه و نیازی به ساکشن یا شستشوی گوشه

اما سن پایین رو اطلاعی ندارم که  بده و نباید انجام داد ولی برای سن نوجوان و بالاتر مشکی نیست و انجام میدن 

اون قطره که داده برای اینکه جرم گوشش رو راحت جرم گیری کنهقطره که میدن برای دخترم به خاطر گوش دردش دک ...

دکتر اولی ام ک بردیم گف شنواییش خوبه ولی باید شسشتوشو بدن. 

من هرچی میشه اینترنت میخونم. همسرم میگ همینارو میخونی میترسی.  میگ لابد بلدن ک میگن باید ساکشن شه

عه چیزی نشد. این جرم از کجا میاد من کلا از بچگی گوش پاککن زدم. ینی بخاطر اونه؟

نه مشکلی پیش نیومد براش.من اصلا گوش پاکن استفاده نمیکنم.ربطی نداره به گوش پاکن.حتما قطره رو بریزین تو گوشش که جرما خیس بخورن راحت دربیان

جرم گوش به طور طبیعی با حرکت فک و بدن بخش کمیش میاد بیرون بقیه میمونه که نیازهاما بعضی گوش ها به خاط ...

خداکنه چیزی نشه یکشنبه گفته بیارین😔تروخدا دعا کن چیزی نشه

دکتر اولی ام ک بردیم گف شنواییش خوبه ولی باید شسشتوشو بدن. من هرچی میشه اینترنت میخونم. همسرم میگ هم ...

خوب پس نگران چی هستی

نت برای ادم بزرگسال هم میگه بده

فقط نظر متخصص خوب رو بپرس  و گرنه بچه به خاطر جرم اذیت میشه خیلی اگه جرم گیری نشه